AMD R7 370 Radeon Driver sorunu

Ozcanss

Centipat
Bilgisayarımda her gün olduğu gibi oyun oynuyordum.
Oyun oynarken PC bir anda kahve rengi, çizgi çizgi hata verdi ve bilgisayarı kapatıp açtığımda parola kısmına gelmeden siyah ekran veriyordu.

Ondan sonra PC'ye temiz kurulum Windows 10 yükledim ve ekran kartı Driver yüklemeye çalıştığımda 100/80 de 100/90 da ekran bir anda gitti. Sonra geldi. Sonra tekrardan gitti.

2 Saat beklememe rağmen geri gelmedi.

PC'yi tekrar başlatığımda tekrardan siyah ekran verdi güvenli moddan aygıt yönetcisinden Driver'i sildim ve sorunu halletim ama ekran kartı Driver'i yükleyemediğim için hiçbir oyun açılmıyordu.

Sonra PC açıkken ekran kartı fanını kontrol ettiğimde fanın döndüğünü fark ettim.

Driver'i tekrar aynı şekilde tekrar yüklemeye çalıştım. Ekran gittiğinde fanı kontrol ettim ve fanın dönmediğini fark ettim ve tekrar güvenli mod işlemini uyguladım.

Demem o'ki Driver yüklerken sorun yaşıyorum. Yardım ederseniz çok memnun olurum. Bu COVID-19 karantina günlerinde evimde bilgisayarımda oyun oynamayı istiyorum.

Yardım ederseniz çok sevinirim...😞

Son düzenleyen: Moderatör:
Farklı driver ile denediniz mi? En güncel olan her zaman sorunsuz anlamına gelmiyor. Ben hala RX 570 için 2019 driver kullanıyorum.
Evet denedim + Olarak driver boster Ve aygıt yöneticisi aracılığı ilede yüklemeye calıştım ama nafile 😔
Evet denedim + Olarak driver boster Ve aygıt yöneticisi aracılığı ilede yüklemeye calıştım ama nafile 😔
Bide şu var Windows 10'u yüklemek için Teledondan format usbsi Kurdum bu sorun teşkil etmez dime
Yardım edebiledek varmı 😔😑
Koskokca Technopat destek kanalında Çözüm bilen yokmu ? 😔🤔

Son düzenleme:

Bide şu var Windows 10'u yüklemek için Teledondan format usbsi Kurdum bu sorun teşkil etmez dime

Yardım edebiledek varmı 😔😑
Koskokca Technopat destek kanalında Çözüm bilen yokmu ? 😔🤔
aynı sorunu şuan ben de yaşıyorum çözümünü buldunuz mu acaba?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı