AMD R9 280X VSR Nasıl Etkinleştirilir?

Daha fazla  
Monitörüm 1920x1080. VGA kablosu ile bağladım ve oyunları 1440P oynamak istiyorum. Bugün 15.7 driverını yükledim ve R9 280X'e VSR desteği geldiğini öğrendim. Bunu nasıl etkin edeceğim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vga > DVİ dönüştürücün varsa onu takıp dene ben NVIDIA kullanıcısıyım ben DVI ile bağladığım için 1k monitörü 4kya kadar çıkarabiliryorum G-Sync ile. AMD'de büyük ihtimalle öyledir.

Bende de öyle bir sorun var VGA > DVI a çevirici takıtım ekran kartına monitör VGA olduğu için böyle oluyor herhalde. Monitöre girişi dişi acaba erkek DVI dönüştürücüyü monitörün dişi girişinemi takmalıydım . Fakat monitör genede VGA dan almayacakmı sinyali her yol VGA ya çıkıyor sonuçta ?

Bende de öyle bir sorun var VGA > DVI a çevirici takıtım ekran kartına monitör VGA olduğu için böyle oluyor herhalde. Monitöre girişi dişi acaba erkek DVI dönüştürücüyü monitörün dişi girişinemi takmalıydım . Fakat monitör genede VGA dan almayacakmı sinyali her yol VGA ya çıkıyor sonuçta ?
Bilen biri bizi aydınlatırsa iyi olur.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı