Bir oyuna en fazla kaç para verirsiniz?

Hocam multiplayer'e yöneldiklerini fark etmediniz mi? Ve Call of Duty hak eder. Önceki oyunların hatrına aldım ve oynuyorum.
Dostum sende zamanında hikaye odaklı gittiklerini hatırlamıyor musun? Sen önceki oyunların hatırına alıyorsun da adamlar önceki oyunları düşünüyor mu acaba :D Sürekli Online'a yönelik oyun yapan ve abartılı skin getiren firma zaten paradan başka neyi düşünebilir ki? Hele ki Black Ops 6 çıkalı daha bir sene olmadı mı? Yani bunlara karşılık neyi hak ediyor hala anlamış değilim. Parayı çok kazanan firma illa kötü firma olmuyor. Lakin COD Black Ops serisi, hikâye anlatımının bel kemiği olan sinematikleri belki de en iyi işleyen seriydi. Böyle bir vizyondan nasıl ve ne oldu da online'a döndüler? Zaten baya para kazanıyorken daha da mı fazla para kazanmak?

Max 30 dolar veririm. 1200 küsür ediyor
Bende aynı düşüncedeyim çok güzel fiyat bence.

Çok sevdiğim bir oyun ise 50 doları gözden çıkarırdım.
Katılıyorum. Seni iyi hissettiren ve harcadığın zamanı da genel olarak çok güzel yapan oyun olsun başka bir şey olsun parayı feda etmekte pek sakınca olmamalı.

Değişir aslında. Oyunun oynanışı kısaysa 5 dolar bile fazla olur ancak indirime girmiş bir oyuna eğer güzelse 20 dolara kadar verebilirim. Dahasını da verebilirim aslında ama vicdanım el vermez açıkçası.

Değişir aslında. Oyunun oynanışı kısaysa 5 dolar bile fazla olur ancak indirime girmiş bir oyuna eğer güzelse 20 dolara kadar verebilirim. Dahasını da verebilirim aslında ama vicdanım el vermez açıkçası.
Şu fiyat bandı çok iyi bence. En çok severek oynadığımız oyunlar belli bir pahalı miktar verilir ama daha fazlası günün sonunda oyun oldukları için abartı. Zaten mesela Internet Cafe tarzında simülasyon oyunları harbiden de 5 dolar ve altına satılıyor genellikle çünkü yazdığın gibi oynanışı her manada kısa. Bende bir oyun güzelse 20 dolar veririm maksimum. Zorlarsam mesela direkt yılın oyunu ödülünü almış veya o kadar büyük ödül almasa da çok başarılı bir oyun için 30 dolara kadar zorlarım.

1 kuruş bile vermem.
Katılmıyorum. Günün sonunda oyun olarak kalıyor lakin yine de eli düzgün bir eğlence piyasası olduğu için böyle yapmak mantıksız.

Maddi durumuma göre ama şuanki öğrenci halimle 4.73 dolardan fazlasını vermem mümkün değil.
Maddi duruma göre birey için değişebilir tabii ama ben daha genel manda soruyorum. O zaman şöyle sorayım soruyu. Mesela maddi durumun olsaydı sadece 1 oyun için gönlünden en fazla ne kadar kopardı? Tabii zenginsen çok ödersin de daha çok oyun denilen sanal bir dünya için ne kadar harcama yapmak mantıklı senin için? Mesela ben 25-20 dolar veririm ama o da her zaman değil tabii ki de, bu sayının üstüne çıkamaz mıyım çıkarım 60 dolara kadar ama sadece ve sadece bir oyun için fazla olduğunu düşünüp 30 dolar harcarım en fazla 1 adet oyuna.

Max 1000 TL hem zamanım gidecek hem param gidecek 1000 TL içinde çok ekstrem bir oyun olması lazım.
Aynen öyle. Oyun hem sadece eğlence sektörü hem de eğlence sektörünün en faydasız yanı olabilir :D Tabii ki de bazılarımız ve ben için en eğlendiğimiz aktivite olabilir lakin günün sonunda bir faydası yok yine yazdığım gibi.

Steam'de bile bir kaç tanecik eski AA oyun bile alınabilir o fiyata. Steam harici başka launcher hatta key'lerle alışveriş yapıyorsan bu seçenek daha da artıyor. En kötü ihtimal kaliteli bir indie oyun bile alırsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı