AMD R9 380 Hangi marka daha iyi?

MSI ve Sapphire (nitro) önde gelenleri. Asus da çok minnacık bir fark (bazıları çok da minnacık olmadığını ve Asus'un amd kartlarda sınıfta kaldığını söylüyor) ile onların arkasında. Tasarım ve fiyat olarak hangisi hoşuna giderse onu al derim.

Butcen yetiyorsa 380x almani öneririm.

Ayrıca sapphire nitro serisi ile cok iyi bir is çıkardı ve diger markalardan daha uygun bir kart sapphire almanizi öneriyorum.

MSI ve Sapphire (nitro) önde gelenleri. Asus da çok minnacık bir fark (bazıları çok da minnacık olmadığını ve Asus'un amd kartlarda sınıfta kaldığını söylüyor) ile onların arkasında. Tasarım ve fiyat olarak hangisi hoşuna giderse onu al derim.

AMD bölgesinde sıralama şöyle ;

Sapphire<Msi<Asus

Butcen yetiyorsa 380x almani öneririm.

Ayrıca sapphire nitro serisi ile cok iyi bir is çıkardı ve diger markalardan daha uygun bir kart sapphire almanizi öneriyorum.

AMD bölgesinde sıralama şöyle ;

Sapphire<Msi<Asus
İşareti mi karıştırdınız anlayamadım. En iyisi Asus mu demek istediniz?

Asus, AMD kartlarda R9 390 ve R9 390X modelleri dışında soğutma olarak başarılı kartlar üretiyor. Fiyat performans olarak ise Sapphire ve MSİ bir adım önde. Bu markalardan hangi model daha ucuzsa o ürün seçilmeli.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı