AMD R9 390 Sistem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayın 15'ine kadar beklemeye karar verdim. O zamana kadar inceleme de gelirse Technopat'da daha sağlıklı bilgi sahibi oluruz. @Recep Baltaş 'dan ricam kısada olsa video sonundaki değerlendirmede 970'e kıyasla tercih edilmeli mi noktasına da değinirlerse benim gibi birçok kişinin kafasındaki soru işaretleri azalmış olur diye düşünüyorum.

Neden acaba?
Bana çok sorun çıkardı çok çabuk bozuluyor çok ısınıyor şuan seagate diskim ile uğraşıyorum. Format atılmıyor diske ne oldu bilmiyorum.
Seagate 320 GB 4100 saat kullanım ömrü
WD Black 250 GB 4800 Saat hala tık yok.

AMD'de tarafında yapılacak olan patlamanın R9 300 serisi olacağını söylüyorlardı. Fakat görüyorum ki insanlar halen daha Nvidia'ya yöneliyor. Ben yeni AMD kartlarında Fury'yi beğendim. Ancak onun da fiyatı malum. Şu zamanda halen daha eskiden olduğu gibi ekran kartı dünyasına hükmedebilmiş değiller. Dediğim gibi Nvidia'nın daha cezbedici ve güzel şeyler sunması insanın sürekli aklını çeliyor. Ben GTX 970'i seçtiğimde R9 390'da alabilirdim. Ancak hem kullanıcılarının fazla olması ve kullananların genel olarak memnuniyeti ve dediğim gibi çok büyük oyunlar vermeleri beni cezbetti. Sonuç olarak ikisi de iyi. Ama AMD'nin satış yaptıracak hamleler yapması lazım.

AMD'nin uzun süre satış yapabilmesi NVIDIA'nın satamadığı anlamına gelmez bundan bahsediyorum sana. @tolexto

@Michael Scofield Merak etme arkadaşım ben o konuları geçtim. Güç tüketimi konusunda haklısın ama kabul et işte. AMD daha uzun süre satış yapabiliyor.
AMD Nvidia'dan sonra çıkardığı için ona göre daha yüksek özellikler de yapıyor. Daha düşük yapsa satamayacak. Nvidia bu ara götüreceğini götürüyor. Bir kaç ay sonra da Nvidia yeniden yenisi çıkararak en performanslı oluyor. Yıllardan beri değişmedi. Bir kere de AMD önce çıkarsın ya da aynı anda. :(

AMD'de tarafında yapılacak olan patlamanın R9 300 serisi olacağını söylüyorlardı. Fakat görüyorum ki insanlar halen daha Nvidia'ya yöneliyor. Ben yeni AMD kartlarında Fury'yi beğendim. Ancak onun da fiyatı malum. Şu zamanda halen daha eskiden olduğu gibi ekran kartı dünyasına hükmedebilmiş değiller. Dediğim gibi Nvidia'nın daha cezbedici ve güzel şeyler sunması insanın sürekli aklını çeliyor.

Merak etme adamlar önce biraz reklam falan yapsın kapışmaya başlasınlar. Açılır satışlar. Bide AMD hep sonradan satılıyor çünkü ilerde yüksek GB ve Bit değerleri ve uygun fiyat insanları cezbediyor.

Nvidia götüreceğini götürüyor adamlarda taktik var. AMD Nvidia'dan 1 yıl geç çıkartıyor. 1 Yıl Boyunca Yüksek kartlarda hep Nvidia sattı çünkü AMD'nin yeni nesil kartı yok. Daha yeni yeni çıkartıyor. Hazır bilgisayarların %95'ında Nvidia var. Hala ne para sevgisi var adamlarda anlayamıyorum.
Evet AMD biraz tosbağa :D. Ama adamlar geç satış patlaması yaşıyorlar napsın. Önce bi para gelmesi lazım. NVidia'da birikmiş var. Ayrıca eğer söylentiler doğruysa MS bayağı besleyecektir AMD'yi o zaman kayda değer sürücü ve kartlar gelecektir.

@Michael Scofield Tamam kardeşim, Eyvallah.

R9 390 vs GTX970 tartışmalarında birisi ''Evinde trafo varsa R9 390 al ama sapphire önermem'' demişti. :D

• Beğen
İfadeler: Tim
R9 390 vs GTX970 tartışmalarında birisi ''Evinde trafo varsa R9 390 al ama sapphire önermem'' demişti. :D
Mahallede var olmaz mı ? :D Elektrik tüketiminin tek kötü yanı ısınması bence. O karta o kadar para veren elektriği düşünmez.

Mahallede var olmaz mı ? :D Elektrik tüketiminin tek kötü yanı ısınması bence. O karta o kadar para veren elektriği düşünmez.

Her trafo bir kişiye anca yetiyor. :D

Neyse arkadaş çok uzadı konu, çok güzel bir tartışma oldu herkese teşekkürler. İki kartta üzmez sahibini. İkiside uzun ömürlü ve iyi kartlar. Biraz güç kaynağınıza bağlı diyebiliriz. :D

Yok ya, güç tüketimi konusu abartılacak kadar fazla değil. Ancak yeni nesil Nvidia kartlarına göre bu noktada gerideler.

Merak etme adamlar önce biraz reklam falan yapsın kapışmaya başlasınlar. Açılır satışlar. Bide AMD hep sonradan satılıyor çünkü ilerde yüksek GB ve Bit değerleri ve uygun fiyat insanları cezbediyor.

Evet AMD biraz tosbağa :D. Ama adamlar geç satış patlaması yaşıyorlar napsın. Önce bi para gelmesi lazım. NVidia'da birikmiş var. Ayrıca eğer söylentiler doğruysa MS bayağı besleyecektir AMD'yi o zaman kayda değer sürücü ve kartlar gelecektir.

@Michael Scofield Tamam kardeşim, Eyvallah.
Sadece performans yetmiyor maalesef. Çünkü insanlar Nvidia kartlarında da beklediği performanslı alıyor. İş böyle olunca dediğim gibi satışı arttıracak faktörler devreye giriyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı