AMD R9 390 Sistem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
NVidia yı şuan alkışlıyorum. Unutmadığı için. Benimde eksiğimi kapattın Eyvallah ama oyun için özel driver aldı mı peki?

Yalnız benim ikinci bilgisayarımda GT 720M ekran kartı var. Kaç senelik mobil ekran kartı. Üst düzeyde değil. Ancak bilgisayarı her kontrol ettiğimde 'Game Ready Driver' görüyorum.

Bide şöyle birşey var güncelleme getirdi ama faydası ne karta hala ne özelliği getirebilir ki bana biraz göz boyuyorlar gibi geldi.

NVidia yı şuan alkışlıyorum. Unutmadığı için. Benimde eksiğimi kapattın Eyvallah ama oyun için özel driver aldı mı peki?
Oyun için çıkardığı driverler oyunu kaldırabilecek tüm kartlarda çıkıyor. GT 6 Serisine çıkarırsa da bir şeye yaramaz. Ben burada ilk baştan beri sadece desteği kesmiyor dedim dikkat ederseniz. Örnek olarak AMD HD 3000 Serisini 2013 de desteği kesmiş ve 2008-9 yılında çıkmış kart.

Oyun için çıkardığı driverler oyunu kaldırabilecek tüm kartlarda çıkıyor. GT 6 Serisine çıkarırsa da bir şeye yaramaz. Ben burada ilk baştan beri sadece desteği kesmiyor dedim dikkat ederseniz. Örnek olarak AMD HD 3000 Serisini 2013 de desteği kesmiş ve 2008-9 yılında çıkmış kart.
AMD çünkü birşey ekleyemeyeceğini bildiği için desteğini kesmiştir. Boşa güncelleme getirmeye gerek yok.

Getireceği uyumluluk ne ki? Aero için performans artışı eklese nolur eklemese nolur. Neyse ben daha fazla uzatmak istemiyorum ben R9 390 daha iyi diyorum. Benim görüşüm nedenini de açıkladım. NVidia'da iyi ama uzun ömürlü performans kartı değil dedim. Sürücüyle artacak FPS en fazla 10Fps. Saygılar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı