AMD R9 390 Underclock sonrası performans ve sıcaklık değerleri

Crossfirex olmasinin sebebi senin anakartin 4 ekran kartini desteklediği için 2 ekran kartı ile yapılan crossfire olur. Bu geriye dönük bir teknoloji degil bitti diye de birsey yok. Senin anakartın alt modellerine 2 pcıex 16x olanlarına bakarsan anlarsın mevzunun ne olduğunu seninki uyumluluk destek ama yaptığın crossfire.

Şu an işteyim eve gidince sana resmi atayım da anla şunu artık. CrossfireX 2,4 kart ile yapılıyor kardeş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeş anlamayan sensin çift ekran kartı kullanıyorsun CrossfireX yaptım diyorsun. Peki CrossfireX 2-4 ekran kartiyla yapılıyorsa crossfire kac kartla yapılır 1 mi :D bana bunu açıkla eyvallah ondan sonra?
ASUS M5a97 r2.0 anakartına bakıp CrossfireX desteği var mı bakabilirsin ayrıca crossfire biteli bir 5 sene olmuştur.
Bir de uzatmaya gerek yok AMD kart kullanıyorsan dedipimi yap kullan NVIDIA kullanıyorsanda arkanı dön çık konudan edeceğin bir teşekkür gelmiş iki saat lagaluga yapıyorsun.
Soruma cevap veremeyen birisin ve gelmiş ileri geri konuşuyorsun. Crossfire bitti diyorsunda hala AM3+ kullanıyorsun :D bilmiyorsan söyleyeyim senin kullandığın PCI ex 2.0 yani 3.0 kullanmıyorsun hala neyin havasını basıyorsun. Cevap vermek zor tabii ama birini sayfandan kovmak kolay.

Kardeş anlamayan sensin çift ekran kartı kullanıyorsun CrossfireX yaptım diyorsun. Peki CrossfireX 2-4 ekran kartiyla yapılıyorsa crossfire kac kartla yapılır 1 mi :D bana bunu açıkla eyvallah ondan sonra?

Soruma cevap veremeyen birisin ve gelmiş ileri geri konuşuyorsun. Crossfire bitti diyorsunda hala AM3+ kullanıyorsun :D bilmiyorsan söyliyim senin kullandığın PCI ex 2.0 yani 3.0 kullanmıyorsun hala neyin havasını basıyorsun. Cevap vermek zor tabii ama birini sayfandan kovmak kolay. Kardeş sözün bittiği yerdeyiz soruma cevap veremeyeceksin madem öyle seni cahilliğin ve CrossfireX sisteminle baş başa birakiyorum takıl sen :D :D.

Aslan parçası tamam altaki resme bak crossfire mı CrossfireX mi bir ilk önce onu gör.
crossfirex.png

Orada ne yazıyor crossfire mı CrossfireX mi? Ben CrossfireX görüyorum bu bir ikincisi AMD artık crossfire teknolojisini bitirdi anlayacağın 2 kartta olsa 4 kartta olsa CrossfireX mantığı ile çalışıyor bu da kaynağı
Şöyle iyi bir kapak oldu mu aslan tamam şimdi git oyun havuzuna.
Ha bir de AM3 demişsin ben istersem bu kartları alır PCL 3.0 i9 lu sisteme takarım için rahat olsun paradan yana derdim yok ;)

Aslan parçası tamam altaki resme bak crossfire mı crossfirex mi bi ilk önce onu gör
Eki Görüntüle 466424

orda ne yazıyor crossfire mı crossfirex mi ? ben crossfirex görüyorum bu bir ikincisi amd artık crossfire teknolojisini bitirdi anlayacağın 2 kartta olsa 4 kartta olsa crossfirex mantığı ile çalışıyor bu da kaynağı
şöyle iyi bi kapak oldu mu aslan tamam şimdi git oyun havuzuna.
ha bi de am3 demişsin ben istersem bu kartları alır pcl 3.0 i9 lu sisteme takarım için rahat olsun paradan yana derdim yok ;)
İngilizcen varsa bak yoksa çeviriden bakarsın.

Şimdi senin durumunu şöyle örnek verelim diyelimki senin 4k tv var ama bilgisayardaki ekran kartın en fazla FullHD sen bundan görüntü aldığın zaman nasıl 4k kullanıyorum diyemiyorsan şimdide aynı şekilde crossfirex kullanıyorum diyemezsin. Kardeşim crossfire dediğimiz teknoloji yazılım üzerinden geliştirilen birşey değilmi evet öyle. Üretici crossfire devrini kapattı kapatmasına ama uyumluluğunu crossfirex üzerinden devam ettiriyor. Yani senin kullandığın crossfirex 2 Gpu üzerinden asıl 3-4 Gpu gerekli bu teknolojinin geliştirilmesinin asıl sebebi 2 den fazla kart kullanımı için adamlar 2 ve 3-4 Gpu için ayrı yazılım kullanmak yerine crossfirex teknolojisi altında hepsini barındırdı. Şimdi bana oyun havuzuna demişsin ya hadi sende parka kumda oynamaya ;) Asıl kapak bu oldu sanırım ağır oldu aslanım kusuruma bakma.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı