AMD R9 390 vs. GTX 970 FPS Farkı

Valla gençler kimsenin kafasına silah dayanmıyor 390 alsın diye isteyen istediği gibi 970'ini alıp coil whine'lı, 3.5 gb kartını paşa paşa kullanabilir. Elmayla armutları birbirine karıştırmayın evet ben de bugün kart alacak olsam tercihim Nvidia olur ama kimse kalkıp da insanların gözünün içine baka baka ayıplı ürün satan Nvidia'yı 970 konusunda savunmasın ve kimse kart alacak insanlara 970 önermesin. 980 önerin 960 önerin 980 ti önerin ama şu 970'i önermeyin kardeşim. Baba gibi 390 varken niye gidip coil whine'lı, 0.5 gb'ı geri kalan 3.5 gb belleğinden 7 kat yavaş çalışan kart alayım? Aklımdan zorum mu var?

Son düzenleme:
R9 390 çıkana kadar GTX970'in AMD tarafında dengi olmadığından vaziyetin hala böyle olduğu düşünmek, teknolojik gelişmeleri yeterince takip etmediğinizi ve geri kaldığınızı gösterir. Yarın birgün aynı fiyat aralığında R9 490 çıktığında bile GTX970 önerenler görebiliriz.

R9 390 vs. GTX 970 yazıp sonunada Far Cry Primal gibi yeni nesil bi oyun eklersen görebilirsin testleri.

AMD desteklemek için değil, R9 390 desteklemek için de değil, karşılaştırma için açtım.

Size sadece şunu diyorum: 2 GPU da farklı oyunlarda başarılı. Hangi oyunlar oynanıyorsa seçim ona göre yapılması.
Ayrıca Oktay1475 kardeş istersen Gtx 970'i desteklemek için, senin yaptığın gibi 970'in 20 Fps önde olduğu yalan testler gösterebilirim. Ama ben objektiflik taraftarıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…