AMD R9 390 vs. GTX 970 FPS Farkı

Valla gençler kimsenin kafasına silah dayanmıyor 390 alsın diye isteyen istediği gibi 970'ini alıp coil whine'lı, 3.5 gb kartını paşa paşa kullanabilir. Elmayla armutları birbirine karıştırmayın evet ben de bugün kart alacak olsam tercihim Nvidia olur ama kimse kalkıp da insanların gözünün içine baka baka ayıplı ürün satan Nvidia'yı 970 konusunda savunmasın ve kimse kart alacak insanlara 970 önermesin. 980 önerin 960 önerin 980 ti önerin ama şu 970'i önermeyin kardeşim. Baba gibi 390 varken niye gidip coil whine'lı, 0.5 gb'ı geri kalan 3.5 gb belleğinden 7 kat yavaş çalışan kart alayım? Aklımdan zorum mu var?

Son düzenleme:
R9 390 çıkana kadar GTX970'in AMD tarafında dengi olmadığından vaziyetin hala böyle olduğu düşünmek, teknolojik gelişmeleri yeterince takip etmediğinizi ve geri kaldığınızı gösterir. Yarın birgün aynı fiyat aralığında R9 490 çıktığında bile GTX970 önerenler görebiliriz.

Abi o hangi test bana da atar mısın linki?
Ben bu testi biliyorum:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu testte de oyunların %60'ında 970 önde.

Ben her zaman aynı görüşü savunurum. Oyunlarda Fps istiyorsan 970. Oyunlarda uzun ömürlülük istiyorsan 390. Çünkü 3.5 Gb VRAM yetersiz kalabilir gelecek nesil oyunlarda.

Arkadaşların bir de bu teste bakmalarını tavsiye ederim:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada 970 önde.

R9 390 vs. GTX 970 yazıp sonunada Far Cry Primal gibi yeni nesil bi oyun eklersen görebilirsin testleri.

Bu hayatta en sevmesiğim şey fanboyların bana fanboy demesidir. Ve ardından gelen mesajıma bak. Anlayacaksın düşüşün nedenini.

Konuyu sadece Amd desteklemek için açın. Sonra bana fanboy diyin. Biraz insaf olur be.

AMD desteklemek için değil, R9 390 desteklemek için de değil, karşılaştırma için açtım.

Size sadece şunu diyorum: 2 GPU da farklı oyunlarda başarılı. Hangi oyunlar oynanıyorsa seçim ona göre yapılması.
Ayrıca Oktay1475 kardeş istersen Gtx 970'i desteklemek için, senin yaptığın gibi 970'in 20 Fps önde olduğu yalan testler gösterebilirim. Ama ben objektiflik taraftarıyım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı