AMD R9 Fury-X Vatan bilgisayar'da

Güç tüketimi konusunda umarım iyileştirmeler yapılmıştır.
Hala güç tüketimindemisiniz? GTX 980 Ti'den daha performanslı ve 300W TDP değeri var. GTX 980 Ti'de 250W çekiyor yani evet gayet iyi bir değer bu performansa göre.

Hala güç tüketimindemisiniz? GTX 980 Ti'den daha performanslı ve 300W TDP değeri var. GTX 980 Ti'de 250W çekiyor yani evet gayet iyi bir değer bu performansa göre.

Ben sadece bu modeli için söylemedim genel olarak belirttim R9 390X ve özelliklede R9 390 için çünkü benim bütçeme uygun olabilirler 1400 TL civarı olursalar.

Ben sadece bu modeli için söylemedim genel olarak belirttim R9 390X ve özelliklede R9 390 için çünkü benim bütçeme uygun olabilirler 1400 TL civarı olursalar.
Ben onların performansını tam bilmiyorum ama GTX 970 hala çok iyi kart yani aralarında pek fark olmaz GTX 970 alırsın.

Performansı daha çok 980 ile 980 ti arasında . Kart bir 980 ti killer değil.

Performansı daha çok 980 ile 980 ti arasında . Kart bir 980 ti killer değil.
Şuanda konuşmak için erken tamamıyla piyasaya çıksın testler yapılsın o zaman belli olur ama GTX 980 Ti'den iyi gibi.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı