AMD Radeon 19.7.2 ile sıcaklıklar düştü mü?

Dünya tersine döner AMD nin sıcaklık sorunu yine düzelmez. Bence boşa ümitlenmiyelim...
Sen ümitlenmesen de olur.

Ryzen 1600 ve RX 570 sistemim var, artık fırın kullanmıyorum. Yemeklerimi doğrudan kasanın üstünde pişiriyorum. Üşüyünce de bi' GTA 5 açtım mı tamamdır, tüm ev sıcacık oluyor.

Deneyimlerinizi yazar mısınız?
19.7.5'i şimdi kullandım. Elimde Rx 580 Armor var. Eskiden çok sıkıntı yaşardım sıcaklık olarak. Ama şimdi Antalya'nın bu sıcağında GTA V'de en fazla 80 gördü. Ortalama 75 dereceydi. Normalde 85'e kadar çıkıyordu ama bu güncelleme ile hem ses sorunu gitti hemde sıcaklık sorunu gitti. Sesde sorun yoktu ama fazla ses çıkarıyordu şimdi ses fazla ç.ıkmıyor.
Edit: Very High olarak oynadım.

19.7.5'i şimdi kullandım. Elimde Rx 580 Armor var. Eskiden çok sıkıntı yaşardım sıcaklık olarak. Ama şimdi Antalya'nın bu sıcağında GTA V'de en fazla 80 gördü. Ortalama 75 dereceydi. Normalde 85'e kadar çıkıyordu ama bu güncelleme ile hem ses sorunu gitti hemde sıcaklık sorunu gitti. Sesde sorun yoktu ama fazla ses çıkarıyordu şimdi ses fazla ç.ıkmıyor.
Edit: Very High olarak oynadım.

Undervolt yaptınız mı karta?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı