Sen ümitlenmesen de olur.Dünya tersine döner AMD nin sıcaklık sorunu yine düzelmez. Bence boşa ümitlenmiyelim...
Şşş, çaktırma. IsınıyorAMD ekran kartı kullanıyorum, kesinlikle ısınmıyor.
19.7.5'i şimdi kullandım. Elimde Rx 580 Armor var. Eskiden çok sıkıntı yaşardım sıcaklık olarak. Ama şimdi Antalya'nın bu sıcağında GTA V'de en fazla 80 gördü. Ortalama 75 dereceydi. Normalde 85'e kadar çıkıyordu ama bu güncelleme ile hem ses sorunu gitti hemde sıcaklık sorunu gitti. Sesde sorun yoktu ama fazla ses çıkarıyordu şimdi ses fazla ç.ıkmıyor.Deneyimlerinizi yazar mısınız?
19.7.5'i şimdi kullandım. Elimde Rx 580 Armor var. Eskiden çok sıkıntı yaşardım sıcaklık olarak. Ama şimdi Antalya'nın bu sıcağında GTA V'de en fazla 80 gördü. Ortalama 75 dereceydi. Normalde 85'e kadar çıkıyordu ama bu güncelleme ile hem ses sorunu gitti hemde sıcaklık sorunu gitti. Sesde sorun yoktu ama fazla ses çıkarıyordu şimdi ses fazla ç.ıkmıyor.
Edit: Very High olarak oynadım.
Hayır, OC Edition olarak oynuyorum. Undervolt yapmadım.Undervolt yaptınız mı karta?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.