AMD Radeon: 23.11.1 sürücüsü yayınlandı

Yapay Zeka ve Makine Öğrenimi​

• AMD Radeon RX 600M, 700M, 6000 ve 7000 serisi grafiklerde Stable Diffusion, Adobe Lightroom, DaVinci Resolve, UL Procyon AI iş yükleri için DirectML iyileştirmeleri ve optimizasyonları.
Bunun daha detaylısı var mı? Mesela Github'ta Stable Diffusion'ın ve ses klonlama-eğitme gibi yapay zekalarda bile AMD'yi desteklediğini söylenen sürümlerde, ekran kartını görmüyordu illa Nvidia istiyordu. Bunda bir gelişme olmuş mudur? Çünki Nvidia'nın sahip olduğu AI özelliğine (Cuda) AMD sahip değil ve birçok AI'de problem yaşatıyor. AMD'nin ROCm'u var ama yetersiz kalıyor. Cuda destekleyen bir şey çıkartsalar süper olurdu. Birçok AI uygulaması için AMD yetersiz kalıyor. Hadi Stable Diffusion'u bir şekilde kullanabiliyoruz, ekran kartını görmeyen diğer araçlardan maruz kalıyoruz.

Son düzenleme:
23.9.3 dede beni öyle oluyor.23.7.1 de düzeldi bende. İstersen dene.

Battlefield oyunları açılıyor mu hocam.

Öncelikle merhaba NVIDIA fanboyluğunu yapmanıza gerek yok AMD ekran kartları gayet performanslı ve bütçeye uygun kartlardır Gigabyte RX 6600 kullanıyorum şimdiye kadar sadece 1 kez WattMan yedim ve hiçbir şekilde bir memnuniyetisizliğim olmadı bence böyle söylemen mantıksız sadece driver kuracakken biraz temkinli ve araştırmak gerekiyor.

Hocam bence WattMan olayını açmayalım çünkü benim PC açıkken elektrikler gidip geldiğinde PC'yi açtığımda WattMan diyordu geçen yıl tabii bu yıl demiyor zalım RX 6600XT fgdfg bu biraz değişik bir şey 🤨

Öncelikle merhaba NVIDIA fanboyluğunu yapmanıza gerek yok AMD ekran kartları gayet performanslı ve bütçeye uygun kartlardır Gigabyte RX 6600 kullanıyorum şimdiye kadar sadece 1 kez WattMan yedim ve hiçbir şekilde bir memnuniyetisizliğim olmadı bence böyle söylemen mantıksız sadece driver kuracakken biraz temkinli ve araştırmak gerekiyor.

Dostum yıllardır AMD kullanıyorum ve bır kere olsun WattMan yemedıgım ekran kartı olmadı her seferın de hepsı farklı farklı sebepler ve sorunlarla karsılastım. AMD hiçbir zaman stabıl bır ekran kartı drıverı pıyasaya cıkaramadı her cıkardıgında bir şeyı duzeltıp dıgerını bozuyor. Zaten bılıncsız kullanıcı degılız ekran kartına BIOS modlama dahı yaptım.

Dostum yıllardır AMD kullanıyorum ve bır kere olsun WattMan yemedıgım ekran kartı olmadı her seferın de hepsı farklı farklı sebepler ve sorunlarla karsılastım. AMD hiçbir zaman stabıl bır ekran kartı drıverı pıyasaya cıkaramadı her cıkardıgında bir şeyı duzeltıp dıgerını bozuyor. Zaten bılıncsız kullanıcı degılız ekran kartına BIOS modlama dahı yaptım.

Eski modellerde daha çok problem çıkıyor RX 580 mesela arkadaşımda var yeni sürücülerde WattMan veriyor.

valla ben çok yaşadım, youtube'da video izlerken donarak yeniden başlatmak mı dersin oyunda kilitlenmek mi dersin... en son 3070ti aldım masrafa girip, şimdi de arkadaşıma çözüm için burada okuyorum yorumlarınızı.
Valla Reis Bütçe sıkıntıydı Hazır sistem Aldım Kampanyadan Ondan Mecbur bunu Aldım Ama Bi sorun Yaşamadım İlerde Bakıcaz Artık Ama Kart Yani Performanslı Bir kart Sürümüde değiştirmicem Şuan Bir sorun yok ztn

Battlefield oyunları açılıyor mu hocam.

Hocam bence WattMan olayını açmayalım çünkü benim PC açıkken elektrikler gidip geldiğinde PC'yi açtığımda WattMan diyordu geçen yıl tabii bu yıl demiyor zalım RX 6600XT fgdfg bu biraz değişik bir şey 🤨

BF1 oynuyorum sadece hocam açılıyor bir sıkıntı yok herhangi bir drop falan RX 590la.

Bendede RX 6600 var pubg mobilde ve valorantta sıcaklık normalden fazla ve arasa donmalar oluyor sürümün iyise bana sürümü yazar mısın

Bende RX 6650 XT var sistem yeni şu an 23.7.2 var bir sorun yaşamadım bu güncelleme gelmiş bir sorun yaşarım diye güncellemedim inşallah başka sorunlarda yaşamam bu benim sürüm iyi gibi daha kurcalamak istemiyorum.

Hocam o zaman ekran kartını neden kullanıyorsun? Yüklersin sorun mu çıktı geri eski sürüme donersin Allah Allah büyütmeyin bu kadar olayı ya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı