AMD Radeon: 23.11.1 sürücüsü yayınlandı

Ekran kartı ne bende RX 6600 var sürüm 23.10.2 ve pubg mobilde donmalar kasmalar yaşıyorum
rx 5600 xt. şuan 23.9.1 sürümü kurulu. Oyunda bazen çok iyi performans alırken bazen çok kötü gecikmeler yaşıyordum. Bunun çözünürlükten kaynaklandığını düşünüp düşük çözünürlükte tablet modunda vs denedim yine de dürbün açarken ölüyordum. Sonradan farkettim ekran kartı driverını güncelledikçe bu sorunu yaşadığımı araştırdım ve çoğu kişi de zaten 23.9.1 i kullanıyormuş.

RX 580 kullanıyorum, destek kesildi ama sürücü RX 580'e de gelmiş?

Bir ben mi şanslıyım anlamadım ön yargılardan dolayı önce AMD'ye geçmek istemedim sorun olur diye. Şimdi sürekli en güncel sürümden devam ediyorum daha bir kere sorun yaşamadım.

Öncelikle merhaba NVIDIA fanboyluğunu yapmanıza gerek yok AMD ekran kartları gayet performanslı ve bütçeye uygun kartlardır Gigabyte RX 6600 kullanıyorum şimdiye kadar sadece 1 kez WattMan yedim ve hiçbir şekilde bir memnuniyetisizliğim olmadı bence böyle söylemen mantıksız sadece driver kuracakken biraz temkinli ve araştırmak gerekiyor.
merhaba, fanboyu neden olayım bir firmanın? kendimce iyi olanı söylüyorum, tüm forumlarda bakabilirsin herkesin ve benim başıma gelmiş çok çok can sıkan, rekabetçi oyunun ortasında beni defalarca atan karttan ve yazılımından sıkıldım ve bunu paylaşıyorum. senin başına gelmedi diye biz fanboy mu oluyoruz yani? :) Ki kaldı ki bunun mantıkla ne alakası var, kendi yaşadığım olayı paylaşıyorum.

23.10.2 kullanıyorum bir sorun yaşamadım geçebilirsiniz.
Bu sürüme hiç geçmeden direkt kartı değiştirdim. Arkadaşıma da bu sürümde kalmasını önerdim, çok şikayeti olmayan bir sürüm sanırım. Fakat anlamadığım nokta RX6650XT'de farklı RX6600'da farklı sorunlar yaşatıyor. Sebebi ne olabilir?

merhaba, fanboyu neden olayım bir firmanın? kendimce iyi olanı söylüyorum, tüm forumlarda bakabilirsin herkesin ve benim başıma gelmiş çok çok can sıkan, rekabetçi oyunun ortasında beni defalarca atan karttan ve yazılımından sıkıldım ve bunu paylaşıyorum. senin başına gelmedi diye biz fanboy mu oluyoruz yani? :) Ki kaldı ki bunun mantıkla ne alakası var, kendi yaşadığım olayı paylaşıyorum.

Bu sürüme hiç geçmeden direkt kartı değiştirdim. Arkadaşıma da bu sürümde kalmasını önerdim, çok şikayeti olmayan bir sürüm sanırım. Fakat anlamadığım nokta RX6650XT'de farklı RX6600'da farklı sorunlar yaşatıyor. Sebebi ne olabilir?
Driverlar aynı anda aynı seriler için çıkıyor fakat farklı yazılımlar taşıyor. Farklı derken o karta uygun şekilde olanını taşıyor. Muhtemelen her kartta farklı sorun o sebepten.

Öncelikle merhaba NVIDIA fanboyluğunu yapmanıza gerek yok AMD ekran kartları gayet performanslı ve bütçeye uygun kartlardır Gigabyte RX 6600 kullanıyorum şimdiye kadar sadece 1 kez WattMan yedim ve hiçbir şekilde bir memnuniyetisizliğim olmadı bence böyle söylemen mantıksız sadece driver kuracakken biraz temkinli ve araştırmak gerekiyor.

Reis bende RX 6600 kullanıyorum durmadan WattMan yiyorum hangi sürümü kullanıyorsun sana zahmet söyleyebilir misin bende o sürüme geçeyim sürümde sıkıntı var diye düşünüyorum.

İnsanlar neden AMD sürücülerini güncellemekten kaçınıyor diye merak ediyordum ki ilk sürücü sorunumu yaşadım. Aynı cihazı kullanan varsa güncelleme yapmasın diye yazayım dedim.

Yakın zamanda, en son sürücüyü (23.11.1) HP Victus Dizüstü bilgisayarıma yükledim.
Şu sorunlar ortaya çıktı:

1- Sistem ses düzeyini değiştirmenin artık bir etkisi olmuyor. Windows ses düzeyinin 1-100 arasında değiştiğini gösteriyor, ancak ses düzeyi her zaman 100'deymiş gibi ses çıkarıyor.

2- Güncellemeden önce ses giriş cihazı (Mikrofon) "Microphone Array (AMD Audio Device)" idi. Güncellemeyi yükledikten sonra aygıt, aygıt yöneticisinden tamamen kayboldu. Ve artık bilgisayar mikrofonu asla algılamadı.

*Windows Update ile AMD Audio Device’ı güncellemeye çalışınca veya aygıt yöneticisinden sürücüye geri dön seçeneklerini denediğimde ise mavi ekran verdi.

*Eski sürüme (23.8.2) dönerek sorunumu çözdüm.

Daha da AMD sürücüsü güncellemem aga :)

HP Victus / Ryzen 5 5600H with Radeon Graphics

RX5xx serisinin desteği kesilmemiş miydi?

1699381890294.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı