AMD Radeon 530 virüslü sürücü sorunu

Bugs Bunny

Hectopat
Herkese iyi akşamlar Radeon 530 ekran kartımı 2020 Edition sürücüye yükseltecektim.

Her şey yolundaydı bir anda bilgisayarimda 18 tane virüs olduğu bildirimi geldi. Driver indikten sonra oldu.

18 tanesini sildim sürücüyü de sildim tekrar yükledim yine virüs geldi.

AMD'nin kendi sitesinden indirmeme rağmen virüs geliyor ve PC'yi ne zaman yeniden başlatsam "Advertisement" virüsü Chrome'de çıkıyor.

Virüsü nasıl kaldıracağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Reenkarnasyon'a inanan bir çoğunluk, tekrardan ruh yerleşince eski bedenin anılarının silindiğine inanıyor :)
Geçmiş olsun, sisteme temiz bir kurulum (format) çektikten sonra ekran kartı sürücüsünü yüklemenizi öneririm.
@Bugs Bunny

Reenkarnasyon'a inanan bir çoğunluk, tekrardan ruh yerleşince eski bedenin anılarının silindiğine inanıyor :)
Geçmiş olsun, sisteme temiz bir kurulum (format) çektikten sonra ekran kartı sürücüsünü yüklemenizi öneririm.
@Bugs Bunny
Şimdi tek çare format mı Chrome silsem yüklesem olmaz mı virüs chrome den pc açıldıktan sonra gerceklesiyor 🤕

Virüsün amd den kaynaklı olduğunu sanmıyorum ama web tarayıcılarındaki sıkıntıları çözmek için şu programı da deneyebilirsiniz benim işime yaramıştı zamanında AdwCleaner

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı