AMD Radeon Adrenalin 2020 19.12.3 Sürümü İçin Ayar Önerisi

Arkadaşlar bende uygulama düzgün çalışmıyor. Başlangıçta uygulama açılıyor sonra oyun oynarken kapanıyor kendi kendine Radeon Ayarları diyerek açmaya çalıştığımda da ufak bir pencere çıkıyor öylece donup kalıyor. Yaşayan var mı bu sorunu?

Ekran Görüntüsü (11).png

Hay ağzına sağlık. Ben de yok şu ne işe yarıyor yok bunu açsam ne olur derken mahvettim. Geldiği ayarlarda kullanmak en iyisi. Ya da eski sürücü ile OC yapmak. 19.12.2 de ciddi bir ısınma sorunu yaşıyordum o da 3 de geçti bakalım 3-4 tane hotfixden sonra "kurcalanabilcek" seviyeye ulaşır.
Tek sizde oluyor herhalde benim Ryzen 5 2600'üm Rx 580 8GB Asus Ekran kartım var hiç böyle şeyler olmuyor ben bu konuyu pazar açmıştım bütün ayarları kurcaladım hiçte bir şey olmadı. Sadece bir sorun var oyun oynarken kısayol tuşlarına basıyorum görüntü bişey bişey'i falan yazıyor sağda arada video kaydı alıyorum yanlışlıkla. Ben anlamıyorum böyle şeyler hep size mi oluyor?
O ayarlar 1 FPS bile kazanç sağlamıyor en azından ben de durum böyle. Geçen aylarda oradaki mozaik ayarını kurcalarken Witcher oyununda yerler bozuk gözükmeye başlamıştı. Dağlar kadar fark yaratıyorsa bilelim.
Ben bu ayarlarda CS:GO =300+FPS PUBG =BOOTCAMP ATLARKEN 80 NORMAL 130 FPS alıyorum

Tek sizde oluyor herhalde benim Ryzen 5 2600'üm Rx 580 8GB Asus Ekran kartım var hiç böyle şeyler olmuyor ben bu konuyu pazar açmıştım bütün ayarları kurcaladım hiçte bir şey olmadı. Sadece bir sorun var oyun oynarken kısayol tuşlarına basıyorum görüntü bişey bişey'i falan yazıyor sağda arada video kaydı alıyorum yanlışlıkla. Ben anlamıyorum böyle şeyler hep size mi oluyor?

Ben bu ayarlarda CS:GO =300+FPS PUBG =BOOTCAMP ATLARKEN 80 NORMAL 130 FPS alıyorum

Tek bana olmuyor, sürücünün genel problemi idi. AMD'ye bildirimde bulundum, versiyon 3 hotfix de düzelttiler. R7 ve R9 ekran kartlarında fan yönetiminde problem olmakta idi. Ama şunada problem oratadan kalktı. 😉

Çok ilginç benim kısayol tuşlarına bastığımda hiç bir şey olmuyor, hiç böyle bir problemle karşılaşmadım, bu tür şeyler hep size mi oluyor ya? Benim ekranım hiç "birşey birşey" yazmıyor. 😂

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı