Sonra millete NVIDIA deyince fanboyluk diyorlar.Birdaha ki kartımı kesinlikle Nvidia alıcam, ben böyle sürücülerle uğraşamam ya...
2 sürücü önce siyah ekran sorunu yaşıyordum düzeldi 20.1.3 geldi daha sonra 20.1.4 geldi güncelleyeyim dedim yine sorunlar var ufak tefek...
Kullandığın anakart nedir?Eki Görüntüle 496546
Görselde görüldüğü üzere ekran kartımı güncelledikten sonra bu hatayı almaya ve Radeon software'i açamamaya başladım.
RX 570 ROG STRIX 4 GB OC kullanıyorum. BIOS sürümüm güncel.
Sırf bu sorun için format attım, AMD yazıştığımda yeni sürücüde format atın dedi ve gazına gelip format attım sonuç değişmedi.@SunSet
Dediğiniz şeffaf pencere sorununu bende yaşıyorum, onun dışında bir problem yaşamıyorum.
İntel harici ekran kartı üretmeye ne zaman başladı?Amd çok kötü bir firma, rezalet ötesi, yazılım desteği sıfır. İntel daha iyidir.
Arkadaşlar içinde bulunan APU ekran kartı için konuşuyor olabilir arkadaşımız.İntel harici ekran kartı üretmeye ne zaman başladı?
Arkadaş Ryzen işlemci aldım falan demiş bu durumda AMD ile İntel'i ekran kartı olarak karşılaştıracak değil herhalde çünkü Ryzen'de bazı modeller hariç çoğu modelinde ekran kartı yok.Arkadaşlar içinde bulunan APU ekran kartı için konuşuyor olabilir arkadaşımız.
Mobil işlemcili Ryzen dizüstü bilgisayar almıştı ve Sosyal'de konusu da var. Direk Ryzen işlemci demesi tabi anlaşılmıyor bu durumda haklısınız.Arkadaş Ryzen işlemci aldım falan demiş bu durumda AMD ile İntel'i ekran kartı olarak karşılaştıracak değil herhalde çünkü Ryzen'de ekran kartı yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.