AMD Radeon Ek Ayarları'nda Dual Graphics Görünmüyor

Ensar çiçek

Kilopat
Daha fazla  
R7 250 ile crossfire yaptım ancak radeon ek ayarlarında gözükmüyor ?
GTA 5 dual graphics'i desteklemediği için görüntüyü sadece ekran kartından alacağım ama ek ayarlarda gözükmediği için yapamıyorum yardımcı olur musunuz ?

Adsız1.png
Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş aynı sıkıntı ile karşı karşıyayım anakartım ASUS 88xma daha önce 6800K APU işlemci ile Dual grafik kullanırken işlemciyi yenilediğim için A7890 K işlemci ve R7250 ASUS anakrtla bir türlü Dual grafik menüsünü göremedim yardımcı olacak kimse yok mu?

adadaad.jpg

Hayır bulamadım yarın MSI bir anakartla deneyeceğim.

Yine olmadı. Yabancı bir sitede APU ile ekran kartının bellek saatlerini eşitlemeniz gerekiyor diye yazmış ama ben nasıl yapılacağını bilmiyorum.

BIOS ayarım resimde ki gibi çıkışı ekran kartından alıyorum ekran kartım ASUS R7 250

IMG_20170104_235006.jpg
Adsız.jpg

Ben biratim ugrasmayi MSI RX 460 2 GB'lik modelini aldim R7 240'ı iade edip. GTA 5'i High ayarlarda 40 50 FPS arasi akici bir sekilde oynuyorum.

Takılıyoz bizde R7 250 ile gittiği yere kadar. Eski teşkilat duruyordu döneceğim her halde FX 8350'ye.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı