proyic
Hectopat
Peki herhangi bir FPS artışı olur mu? CS:GO 100 FPS sabit CS.1.6 30 FPS.
Peki herhangi bir FPS artışı olur mu? CS:GO 100 FPS sabit CS.1.6 30 FPS.
CS 1.6 da nasıl 30FPS alıyorsun ki bende de eski PC de HD7600M var CS 1.6 da 100FPS üstü alıyor CS 1.6'yı bir daha yükle.
Evde kullandığım laptop'da var bu kart, Windows sürücüyü otomatik yüklerse ekran kararıyor. Siz hangi sürümü kullanıyorsunuz?CS 1.6 da nasıl 30FPS alıyorsun ki bende de eski PC de HD7600M var CS 1.6 da 100FPS üstü alıyor CS 1.6'yı bir daha yükle.
Doğru sürücü budur. Kurulu sürücüyü DDU ile kaldırın ve bunu kurun.Radeon (TM) HD 6470M Driver - Free Download For Windows - Hewlett-Packard - HP Pavilion G6 Notebook PC
This page contains the driver installation download for Radeon (TM) HD 6470M in supported models (HP Pavilion G6 Notebook PC) that are running a supported operating system.www.driveridentifier.com
Evde kullandığım Laptop'da var bu kart, Windows sürücüyü otomatik yüklerse ekran kararıyor. Siz hangi sürümü kullanıyorsunuz?
İçermiyor. Driver booster gibi yazılım yükle demedim. Konu sahibinin ekran kartı 6470M modelidir. Benimde 7470M model bir ekran kartım vardı. AMD'den yükleyince sürücü sıkıntısı oluyor. Bizzat yaşasdım. Bu ekran kartlarının böyle saçma bir destek sistemi var.Bu sitedeki sürücüler hatalı ve virus içerebilir yanlış bilgilendirme yapmayın lütfen doğru sürücü 16.2.1 sürümüdür.
İçermiyor. Driver Booster gibi yazılım yükle demedim. Konu sahibinin ekran kartı 6470M modelidir. Benim de 7470M model bir ekran kartım vardı. AMD'den yükleyince sürücü sıkıntısı oluyor. Bizzat yaşasdım. Bu ekran kartlarının böyle saçma bir destek sistemi var.
Alakası yok bu 8.xx sürümleri ATI sürücüleri. AMD bunlara tam destekli sürücü yayınlamıyor. Yayınladığı genel sürücü tam uyumlu değil. Sıfır format attıktan sonra AMD sitesinden sürücü indirip kurdum ekran kararıyor kaldırmadığın sürece açılmıyordu. Konu sahibi benim attığımı yükleyip kursun eğer olmazsa DDU ile kaldırabilir.Bende de aynı karttan var sıkıntın olmasnın nedeni eski driverı silmemeniz bu attınız sitedeki driverin versiyonu 8.xx asıl driverı 16.2.1 kullanıyorum performası da artıyor Crimson'da.
Alakası yok bu 8.xx sürümleri ATI sürücüleri. AMD bunlara tam destekli sürücü yayınlamıyor. Yayınladığı genel sürücü tam uyumlu değil. Sıfır format attıktan sonra AMD sitesinden sürücü indirip kurdum ekran kararıyor kaldırmadığın sürece açılmıyordu. Konu sahibi benim attığımı yükleyip kursun eğer olmazsa DDU ile kaldırabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.