AMD Radeon HD 8570M sürücüsünde ünlem var

Davidswat

Kilopat
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522251453
RAM
8
Ekran kartı
AMD Radeon HD 8570M
Merhaba, Lenovo G500 laptopum var. Ekran kartı olarak HD 8570M kullanıyorum. Driver olarak AMD Catalyst yüklüydü bunu güncellemek istedim çünkü aygıt yöneticisinde ünlem vardı. Ekran kartı modelini doğru girip indirdim ve kurdum. AMD Radeon Software'ye tıkladığımda aşağıdaki hatayı alıyorum. Çoğu yolu denedim DDU ile kaldırdım tekrar yükledim vs. ama bir türlü düzeltemedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Fotoğrafları aşağıda verdim.

amd.jpg

amd2.jpg

amd3.jpg

leshcat 16.2.1 yükleyin. geçişli grafiklerde driver sorunu olan bilgisayarlara yüklüyoruz sürekli. yönetici olarak cmd açın bcdedit.exe /set nointegritychecks on yapıştırıp enter yapın sürücü imzalamayı devre dışı bırakacak verdiğim driverı yükleyebilmeniz için bunu yaptıktan sonra restart atın. kuruluma gelince dosyayı yönetici olarak çalıştırın intel için 10.18.10.4358 olanı seçin onu yükledikten sonra tekrar restart isteyecek sistem açılınca otomatik amd driverını yüklemeye geçecek

leshcat 16.2.1 yükleyin. geçişli grafiklerde driver sorunu olan bilgisayarlara yüklüyoruz sürekli. yönetici olarak cmd açın bcdedit.exe /set nointegritychecks on yapıştırıp enter yapın sürücü imzalamayı devre dışı bırakacak verdiğim driverı yükleyebilmeniz için bunu yaptıktan sonra restart atın. kuruluma gelince dosyayı yönetici olarak çalıştırın intel için 10.18.10.4358 olanı seçin onu yükledikten sonra tekrar restart isteyecek sistem açılınca otomatik amd driverını yüklemeye geçecek
leshcatı nerden indirmem gerekiyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı