OnurD7
Megapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- AMD Ryzen 5 5600
Asus Dual GeForce RTX 3050 OC Edition 8 GB
Merhaba, Samsung NP305E5A S04 laptopumda 2 haftadır bu sorunu yaşıyorum. 120 GB Samsung SSD'ye Windows 7 yüklü defalarca format attım, Windows 10'a yükselttim, termal macunu 4 kez yeniledim fakat sorun çözülmedi. Eskiden biraz yüklenince çıkıyordu şimdi Chrome açarken bile bu mavi ekran çıkıyor. Bugün tekrar format attım ve AMD driverlarını yüklemedim bu hatayı vermedi fakat bu sefer de ekran boyutunu 1336x768 yapamıyorum. Eski driverları da yükledim fakat sorun devam ediyor. Yükledikten sonra yeniden başlatınca tekrar bu mavi ekran çıkıyor.
Çıkan hata bu, buna ek Windows 10 yüklü iken sırayla Kernel_Security_Check_Failure, Video_TDR_Failure hataları da çıktı. Sorun ekran kartından mı kaynaklanıyor ?
Sorun devam ediyor, serviste ekran kartının çipsetinin değişmesi gerektiği söylendi Samsung biz önermiyoruz dedi servis garantili değişim yaparız dedi bazı yerlerde ekran kartının anakarta gömülü olmasından dolayı değişimin mümkün olmadığını okudum bilgisi olan var mı ?
Çıkan hata bu, buna ek Windows 10 yüklü iken sırayla Kernel_Security_Check_Failure, Video_TDR_Failure hataları da çıktı. Sorun ekran kartından mı kaynaklanıyor ?
Sorun devam ediyor, serviste ekran kartının çipsetinin değişmesi gerektiği söylendi Samsung biz önermiyoruz dedi servis garantili değişim yaparız dedi bazı yerlerde ekran kartının anakarta gömülü olmasından dolayı değişimin mümkün olmadığını okudum bilgisi olan var mı ?