AMD Radeon R5 M420 Sürücü Sorunu

CapsLk

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. ASUS VivoBook X505BP model dizüstü bilgisayarım var. Yaklaşık 2 hafta önce falan almıştım. Ben bu bilgisayarın ekran kartını ne yaptıysam çalıştıramadım. AMD'nin sitesine girip 2. resimdeki gibi tamamen doğru bilgileri girip doğru sürücüyü indirip kurdum olmadı, yine AMD'nin otomatik sürücü yükleme programını indirip taratıp seçtiği sürücüyü kurdum, olmadı. Sürücüyü kuruyor ama çalışmıyor. Görev çubuğunda Radeon ayarları diye bir şey çıkıyor ama sağ tıklayıp Radeon ayarlarını aç diyorum 3. resimdeki hatayı veriyor. Driver Booster isimli programı indirip tarattım sadece işlemcideki grafik sürücüsünü güncelledi. M420'yi güncellemedi. Windows Update'te güncellemeleri denetledim, her şey güncel görünüyor. Aygıt yöneticisinde üzerine sağ tıklayıp ordan güncellemeyi denedim zaten en güncel sürücü yüklü dedi yine olmadı. Ben ne yapacağımı şaşırdım cidden. Oyunlarda harici ekran kartı hiçbir şekilde görünmüyor. 500 MB'lık bir bellek ayırmış onu kullanıyor. Yardım edin lütfen kafayı yiyeceğim.

Ekran Alıntısı.PNG
Ekran Alıntısı 2.PNG
Ekran Alıntısı 3.PNG

asus radeon r5 m420 bilgisayarı iki yıl önce aldım il aldığımdan beri ilk açtığımda 10 dakika sonra kendine geliyor kendine geldikten sonra hiç kasma yok fakat ilk açılışta efsane donuyor sebbebi nedir yardımcı olursanız sevinirim

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı