Merhaba arkadaşlar. ASUS VivoBook X505BP model dizüstü bilgisayarım var. Yaklaşık 2 hafta önce falan almıştım. Ben bu bilgisayarın ekran kartını ne yaptıysam çalıştıramadım. AMD'nin sitesine girip 2. resimdeki gibi tamamen doğru bilgileri girip doğru sürücüyü indirip kurdum olmadı, yine AMD'nin otomatik sürücü yükleme programını indirip taratıp seçtiği sürücüyü kurdum, olmadı. Sürücüyü kuruyor ama çalışmıyor. Görev çubuğunda Radeon ayarları diye bir şey çıkıyor ama sağ tıklayıp Radeon ayarlarını aç diyorum 3. resimdeki hatayı veriyor. Driver Booster isimli programı indirip tarattım sadece işlemcideki grafik sürücüsünü güncelledi. M420'yi güncellemedi. Windows Update'te güncellemeleri denetledim, her şey güncel görünüyor. Aygıt yöneticisinde üzerine sağ tıklayıp ordan güncellemeyi denedim zaten en güncel sürücü yüklü dedi yine olmadı. Ben ne yapacağımı şaşırdım cidden. Oyunlarda harici ekran kartı hiçbir şekilde görünmüyor. 500 MB'lık bir bellek ayırmış onu kullanıyor. Yardım edin lütfen kafayı yiyeceğim.