AMD Radeon R9 280 Tabanlı Toplama Bilgisayar

Bu arada i5 4460 işlemci demiştiniz fakat benim söylediğim işlemci ile arasında hem fiyat farkı hemde özellik farkı var şu bakımdan 3.2 GHz intel - 3.5 GHz amd --> 0.3 GHz o kadar bir şey olacağını pek sanmam . Ama ;
6 mb önbellek intel - 14 mb önbellek amd --> Yavaşlama gibi bir sıkıntı olabilir mi ?

Sıkıntı olmaz. Kısaca sana performans testlerini göstereyim. Oyun testleri. Sol köşede FPS değeri yazıyor iyi bak. ;)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kasayı 600 watt değilde 700 watt olarak düşündüm ve ayrıca 238 lira fiyatı da uygun geldiği için tavsiye ettim
700 watt olarak düşünme sebebim ileride yükseltme yapabilirim belki kökten yenileyebilirim yeniden güç kaynağı almamak için 700 watt tercih ettim .
Tavsiye ettiğiniz fandan almayı düşünüyorum .

Bu sistemi öneriyorum ben. :)

Ara Toplam2.177,58 TL
Toplam KDV391,96 TL
Sepet Toplam Fiyatı2.569,54 TL
[TBODY] [/TBODY]

O fanı tavisye etmemim sebebi önerdiğim kasada sadece tek fan olmasıydı. Gigabyte kasanın içinde 700w cougar psu var. Kaliteli bir psu ama kasa çok vasat.

Peki teşekkür ederim
Bu arada m.harun1638 Söylemiş olduğun intel i5 4460 ile yine söylemiş olduğun ekran kartının soketleri sanırım aynı değil
işlemcinin soket türü 2.0 ama ekran kartının soket türü 3.0
Performans düşüşü olur mu yoksa uyumlu olmadığı için hiç çalışmaz mı ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı