AMD Radeon Relive Güncellemede Dosya Alınamadı Sorunu

Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar benim ekran kartım RX 470. Genellikle 2 hafta bir falan güncelleme geliyor. Ve her güncelleme geldiğinde indirmek istiyorum ancak bir sorunla karşılaşıyorum ve bu canımı sıkmaya başladı. Şimdi Relive Ayarları içerisinden güncelleme yapmak istiyorum ancak yükleyici dosya alınamadı hatası veriyor. Böyle olmayınca driverı silip AMD'nin kendi sitesinden indirip kurmam gerekiyor her güncelleme için. İlk zamanlarda böyle olmuyordu sonradan başladı. Bu benle alakalı mı yoksa AMD'nin kendisinin düzeltmesi gereken bir şey mi? Çok merak ediyorum artık sinirim bozuldu. Ve çözümü varsa nasıl çözebilirim? Teşekkürler. Bir ekran görüntüsü aşağıya bırakacağım. İyi forumlar :)
2017.04.01-15.17.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Siteden indirsen ne olacak güncelleme ile yüklese ne olacak? Siteye girmeye mi üşeniyorsunuz? İki yolda da siteden indiriyor en sağlamı da siteden indirmek zaten anormal olan bunu siteye girmeden yapmak istemeniz.
Murat reis kızma ya.. :) Madem öyle bir özellik koymuşlar çalışsın ama çok bir şey istemiyoruz. :)

Siteden indirsen ne olacak güncelleme ile yüklese ne olacak? Siteye girmeye mi üşeniyorsunuz? İki yolda da siteden indiriyor en sağlamı da siteden indirmek zaten anormal olan bunu siteye girmeden yapmak istemeniz.
Sıkıntı siteye girmek değil. Uzun süredir bu sorunu çoğu kişi yaşıyor. Güncelleme yapılmıyor. Her defasında sürücüyü silip tekrar kurmak zorunda kalıyoruz. Bu da üşendirmekten çok sinirlendiriyor insanı. Tek tuşla güncellemek varken neden her seferinde sıfırdan sürücü kuralım? Bu sorunun üstüne kaç sürüm geldi ama hala bir gelişme yok.

Murat reis kızma ya.. :) Madem öyle bir özellik koymuşlar çalışsın ama çok bir şey istemiyoruz. :)
Niye kızayım. Sadece çalışmıyorsa alternatifi var ve aynı şey diyorum. Alternatifi olmasa ne yapacaksın bunu düşün birde.

Sıkıntı siteye girmek değil. Uzun süredir bu sorunu çoğu kişi yaşıyor. Güncelleme yapılmıyor. Her defasında sürücüyü silip tekrar kurmak zorunda kalıyoruz. Bu da üşendirmekten çok sinirlendiriyor insanı. Tek tuşla güncellemek varken neden her seferinde sıfırdan sürücü kuralım? Bu sorunun üstüne kaç sürüm geldi ama hala bir gelişme yok.
Bilinen birşey var AMD sürücüleri çoğu zaman sorun çıkartır. Buna rağmen alıyorsanız bu sizin katlanacağınız birşeydir. Ayrıca AMD'nin her sürücüsü de aynı şekilde değil düzgün kurulan düzgün ir sistemde normal şekilde güncellenebiliyor. İşi gücü oyun olan gereksiz yazılımları bilgisayara dolduran herşeyi sistemde açık bırakan servisleri bile bilmeyen kişilerin sorun yaşaması zaten normal. Bu yüzden sosyal ve forumlar kurulu çözemediği yerleri çözmek bilgiledirmek. AMD önceki güncellemelerinden daha çok düzeltme uygulanmış daha sorunsuz sürücü kurmaktadır. Siteden indirip kurmak zaten tavsiye ettiğimiz yöntemdir zorunluluktur kısaca. Benzeri firmaların güncelleme özelliği sunmaları bir artı'dır.

Murat her seferinde silmek çok sinir bozuyor anladın mı reis? Yoksa ne var indiririz yani. Olmaması gereken bir şey o zaman senin dediğin gibi bir şey olsaydı radeon ayarları içinden güncellemeyi koymasalarmış.

Niye kızayım. Sadece çalışmıyorsa alternatifi var ve aynı şey diyorum. Alternatifi olmasa ne yapacaksın bunu düşün birde.

Bilinen birşey var AMD sürücüleri çoğu zaman sorun çıkartır. Buna rağmen alıyorsanız bu sizin katlanacağınız birşeydir. Ayrıca AMD'nin her sürücüsü de aynı şekilde değil düzgün kurulan düzgün ir sistemde normal şekilde güncellenebiliyor. İşi gücü oyun olan gereksiz yazılımları bilgisayara dolduran herşeyi sistemde açık bırakan servisleri bile bilmeyen kişilerin sorun yaşaması zaten normal. Bu yüzden sosyal ve forumlar kurulu çözemediği yerleri çözmek bilgiledirmek. AMD önceki güncellemelerinden daha çok düzeltme uygulanmış daha sorunsuz sürücü kurmaktadır. Siteden indirip kurmak zaten tavsiye ettiğimiz yöntemdir zorunluluktur kısaca. Benzeri firmaların güncelleme özelliği sunmaları bir artı'dır.
Murat ben sistemi tertemiz kurdum, lisanslı Kaspersky anti virüs programım var. Bence benlik bir şey de değil. Zaten eskiden olmuyordu. Relive' dan sonra olmaya başladı.

Aslında ben AMD almayacaktım. O zamanlar kafamda GTX 960 vardı. Ancak AMD' nin rx serisi ekran kartları çok iyi olacak, yazılımları da geliştiriyorlar falan diyince aldım. Bayağı da araştırma yaptım cidden ilerleme var. Pişman mıyım değilim fakat bence bu kadar büyük bir problem değildir AMD için. En yakın zamanda düzeltmelerini umuyorum.

Zaten eskiden olmuyordu. Relive' dan sonra olmaya başladı.
Yeni teknolojilerde bu durumlar normal yakın zamanda düzeltilir. Demek istediğimi anlamıyorsunuz işte. Bu bir özelliktir ileride düzelir demeye getiriyorum ancak anlaşılmadı yine. Neyse çok fazla kafanızı karıştırmayayım şimdilik düzelene kadar siteden indirin DDU kullanın(rehbere göre).

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı