AMD Radeon Relive Rehberi

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
54.087
Çözümler
18
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
AMD Radeon Relive Rehberi
AMD Radeon Relive Rehberi

AMD’nin oyun içi ve masaüstü video kayıt özelliği Radeon ReLive’in nasıl kullanılacağına bakıyoruz. Radeon ReLive, AMD’nin yeni nesil harici masaüstü ve dizüstü ekran kartları için kullanıma sunduğu bir kayıt ve yayın özelliği. ReLive, doğrudan Crimson sürücüsü ile geliyor ve sürücüyü kurarken bu özelliği devreye sokabiliyorsunuz. Öte yandan bu özellik varsayılan olarak kapalı geliyor. Radeon Settings […]

AMD Radeon Relive Rehberi Technopat

Daha fazlası...
 
R7 240 da çalıştıramadım bu konuda youtubedaki videoya da yorum yazdım son sürüm yüklü mü diye sormuşsunuz. Evet gereken tüm programlar yüklü ve güncel. Oyun içinde kayıt tuşuna bastığımda 1 saniyelik bir duraklama oluyor ve kayıt yerinde 1 saniyelik açılamayan bir video dosyası oluşuyor.
 
Merhabalar konuyu yanlıs yere yazmıs olabilirim kusuruma bakmayınız Asus 580 8gb Roc Strix Modelini Kullanıyorum Fakat Relive Olayı Cok Hosuma Gitti Yayın Ve Video Kayıt Kameraya Cerceve Ekleyemiyorum Bilgisi olan Arkadaslar Beni Bilgilendirir ise Cok Sevinirim..
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı