AMD Radeon Rx 400 Serisi ve NVIDIA Pascal Serisi Performansı

Erotomaniac

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. Yaza doğru sistem toplamayı düşünüyordum, AMD'nin Rx 400 Serisi ve NVIDIA'nın Pascal serisi de söylentilere göre bu senenin ortalarında çıkacak. Tam denk geldi diyebiliriz. Kısmetliymişiz :)

Bütün sisteme (monitör, klavye, fare vs dahil) 6000-6500 Liralık bir bütçe ayırdım. Ekran kartına da yaklaşık 2500 Liralık bir pay düşüyor. Bu bütçeyle de toplayacağım sisteme Rx 400 veya Pascal Serilerinin high-end yüksek kalite) ekran kartlarından alabileceğimi umuyorum.

Şu sıralar ekran kartları çok dengesiz bir konumda. Günümüzün yüksek kalite ekran kartları 1080p oyun için fazla geldiği halde, 4K oyun için pek de yeterli değil. Sizce yeni teknoloji oyun performanslarında ne büyüklükte bir sıçrama yapacak? Komik paralar vermeden de 4K oyun oynayabilecek miyiz? Henüz ne Pascal ne de Rx 400 Serisinin benchmarkları piyasada yok ama iddialara göre performanslarda %40'dan bile fazla sıçramalardan bahsediliyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı