AMD Radeon RX 5600XT çift monitör yapma

Daha fazla  
Çift monitör nasıl takılır arkadaşlar bir fikriniz var mı? Ben denedim ama bulamadım 2. monitörüm eski VGA'lı monitör ama dönüştürücüsü var. HDMI ile 2 monitör takılır mı? Bir bilginiz varsa yardımcı olur musunuz? Ekran kartının tam adı:
ASUS TUF Gaming 3 AMD Radeon RX 5600XT.

Şeyden bahsediyorum herhalde pek anlatamadım HDMI dönüştüreceğimde var onu eski monitör için kullanıyorum bu monitörde hem HDMI hem de Display Port'la bağlıyorum ama monitörün seçeneklerinden Display Port yapınca görüntü gidiyor HDMI yapınca görüntü geliyor ben onu anlamadım. Ki biçoğu insan display modunda kullanıyormuş.

Windows Tuşu+P kombinasyonu ile ekran kartlarınızı bağladıktan sonra ayarlamaları yaptınız mı?
Win+P yaptıktan sonra uzat seçeneğine basın.

ondan bahsetmiyorum ben hdmi kablosunu çıkardıktan sonra görüntü kesiliyor sadece hdmi ile bağlanıyor monitör girişi var ama takınca görüntü gidiyor nedense
yani display port hatası oluşuyor
Windows Tuşu+P kombinasyonu ile ekran kartlarınızı bağladıktan sonra ayarlamaları yaptınız mı?
Win+P yaptıktan sonra uzat seçeneğine basın.
şuan eski monitörü bağladım ama şöyle bi sorun var yeni monitörle display port modunu seçtim ama hala kabul edilmiyor ekrana görüntü gelmiyor
lütfen yardımcı olurmusunuz
ve monitörde freesync var oda kullanılmıyor hdmi ile bağlarsam

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı