AMD Radeon RX6500 XT 4199 TL'ye alınır mı?

Bunun üstü RX 6600 serisi ya da RTX 3050 oluyor. Forumlarda sahip olduğun işlemcin RX 6600'ü desteklediğini öğrendim (bu konuyu yeteri kadar araştırmadım, bir bakmanı isterim) fakat karar verecek olan sensin. RX 6500 XT ile alacağın, yüksek grafikli 40-70 FPS ile (hikayeli oyunlardan bahsediyorum), oyundan oyuna göre değişmekle 30-40-50-70-100 FPS fark var. RX 6600 almak kesinlikle sistemin için büyük bir upgrade olurdu ve fiyat olarak da 1800 TL daha fazla veriyorsun ve gayet de "hak eden" geliştirmeyi sistemin için yapmış oluyorsun. Kartı alıyorsan istediğin performansın yanı sıra kartı ne için aldığına bakman lazım yani ne tarz oyunlar oynuyorsun. CS:GO - LoL - Valorant tarzı sistemi yormayan ve yüksek FPS veren oyunlar mı yoksa videodaki sistemi yoran oyunları akıcı oynamak ve birkaç sene sonra halen daha yüksek ayarlarda grafik ve çözünürlülük düşürmeden kasmadan açması mı, karar senin.

RX 6600 ve RX 6500 XT performans farkları videosu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

* RX 6600 Akakçe de 6000-6400 TL fiyat bazında satılıyor/bulunabiliyor. RX 6600 Fiyatları | En Ucuzu Akakçe

Bende RX 6600 Alma Kararındayım ama ekran kartı pcıe 4.0 benim anakart 3.0 yada bilmiyorum takarsam sıkıntı olur mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı