AMD Radeon Software açılmıyor

Tibet Ulubey

Kilopat
Katılım
23 Kasım 2020
Mesajlar
8.404
Makaleler
24
Çözümler
96
Yer
İstanbul
Radeon Software açılmıyordu bende, DDU ile silip yükledim fakat hala açılmıyor.

resim_2020-11-26_220042.png

Not ekran kartım AMD Radeon R520 ama m330 olarak gözüküyor)
 
Son düzenleme:
Radeon Software açılmıyordu bende, DDU ile silip yükledim fakat hala açılmıyor.

Eki Görüntüle 752617
Not ekran kartım AMD Radeon R520 ama M330 olarak gözüküyor)

Sıkıntı zaten burada başlıyor dostum. AMD Radeon R520'nin M330 olarak gözükmesi çok büyük bir sorun, bir sürü sıkıntı yaşarsın.Eğer AMD Radeon R520 olduğuna emin isen Aygıt yöneticisine gelip,Görüntü bağdaştırıcılarına girip,GPU'ya yani AMD'ye sağ tıklayıp,sürücü yazılımını güncelleştir diyip,sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara diyip,Bilgisayarımdaki "aygıt sürücüleri listesinden seçmeme izin ver"'e tıklayıp ve ondan sonra uyumlu donanımları göster tikini kaldırıp ekran kartının modelini bulup güncellersen,ilk önce sistem gerçek ekran kartını tanır
Ondan sonra ise DDU ile driverı kaldırıp AMD Radeon R520'e uygun bir driver yükleyebilirsin.Hangi işletim sistemini kullandığını bilmiyorum ama eğer Windows 10 kullanıyorsan son sürümü indir.
Bol şanslar dostum :)
 
Artı -1 Eksi
Sıkıntı zaten burada başlıyor dostum. AMD Radeon R520'nin M330 olarak gözükmesi çok büyük bir sorun, bir sürü sıkıntı yaşarsın. Eğer AMD Radeon R520 olduğuna emin isen aygıt yöneticisine gelip, görüntü bağdaştırıcılarına girip, GPU'ya yani AMD'ye sağ tıklayıp, sürücü yazılımını güncelleştir deyip, sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara deyip, bilgisayarımdaki "aygıt sürücüleri listesinden seçmeme izin ver"'e tıklayıp ve ondan sonra uyumlu donanımları göster tikini kaldırıp ekran kartının modelini bulup güncellersen, ilk önce sistem gerçek ekran kartını tanır.
Ondan sonra ise DDU ile driverı kaldırıp AMD Radeon R520'e uygun bir driver yükleyebilirsin. Hangi işletim sistemini kullandığını bilmiyorum ama eğer Windows 10 kullanıyorsan son sürümü indir.
Bol şanslar dostum :)

Dediğini yaptım hala aynı :/ servisi göndercem pazartesi.
 
Dediğini yaptım hala aynı :/ servisi göndercem pazartesi.
Peki DDU ile kaldırıp R520 Driver'ını yüklemeyi denedin mi ? Eğer şunu diyorsan,"ben DDU ile kaldırıyorum otomatikmen o tekrar M330'u gösteriyor"o zaman dostum DDU ayarlarında aşşağıda windows update otomatik güncellemeyi devre dışı bırak diye bir seçenek olacak ona tıklayabilirsin.
 
Peki DDU ile kaldırıp R520 Driver'ını yüklemeyi denedin mi? Eğer şunu diyorsan,"ben DDU ile kaldırıyorum otomatikmen o tekrar M330'u gösteriyor"o zaman dostum DDU ayarlarında aşağıda Windows Update otomatik güncellemeyi devre dışı bırak diye bir seçenek olacak ona tıklayabilirsin.

Hayır direk oluşturucu kısmı yok oluyor.
 

Geri
Yukarı