AMD Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 20.9.1 Update yayınlandı

Hangi kartlar için geçerli

Zaten Radeon Software'i aç. Güncelleme varsa görürsün.

Evet. Benim kartım orada yazıyordu zaten onu gördüm fakat az önce Radeon Software'de önerilen ve isteğe bağlı ayarı sadece önerilendeymiş ondan aklım karıştı :d.

Bir deneyip superposition Benchmark testi yapayım.

Ben FurMark'tan yaptım bile. FurMark ROG Edition üzerinden OpenGL'de pek bir değişim yok ancak değişken FPS sabitlenmiş. Ama Vulkan üzerinde ciddi bir oynama var. En fazla 87FPS görürken 95'lere çıkmış. Tüm testler fullscreen 1920X1080. bir de GPU kullanımı olarak bazen 80'lere düşüyordu o da düzelmiş.

Ben sakata getirmemek için önce eski sürücüyü tamamen temizleyip, yenisini indirip kuruyorum. AMD bu, sonra bir de bela almayalım başımıza.

RX570 için performans artışı sağlar mı?

Evet sağladı. FurMark üzerinden Vulkan kullanarak test yaptım. Ve en fazla 87 olan FPS değerleri 95'lere çıktı. Aynı durumu OpenGL için söyleyemem, bir artış yok ancak FPS oynaklığı giderilmiş. O bir anda 60'lara inip tekrar 80'lere çıkma durumu yok. Onun dışında belli hatalar da giderilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…