AMD Radeon Software GPU ayarları sıfırlanma sorunu

Jake Peralta

Kilopat
Arkadaşlar 1 gündür undervolt için doğru değerleri bulmaya çalışıyorum. RX580 ASUS Dual ekran kartım var. En sonunda doğru değerleri buldum ama bilgisayarı açıp kapattığımda ayarlar sıfırlanıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI Afterburner yazılımı mevcut ise kaldırın. Sistemi kapatıp açın.
Windows>Ayarlar>Güç ve Uyku Ayarları>Ek Güç Ayarları>Güç Düğmesinin Yapacaklarını Seçin alanında, "Şu anda kullanılmayan ayarları değiştir" seçeneğine tıklayıp, alt listeden "Hızlı başlatmayı aç" yanındaki tiki kaldırın. Yeniden başlattıktan sonra, Watmann üzerinden undervolt ayarlarınızı uyguladıktan sonra, bilgisayarınızı kapatıp, tekrar açın.

Windows>ayarlar>güç ve uyku ayarları>ek güç ayarları>güç düğmesinin yapacaklarını seçin alanında, "şu anda kullanılmayan ayarları değiştir" seçeneğine tıklayıp, alt listeden "hızlı başlatmayı aç" yanındaki tiki kaldırın. Yeniden başlattıktan sonra, watmann üzerinden undervolt ayarlarınızı uyguladıktan sonra, bilgisayarınızı kapatıp, tekrar açın.

Çok teşekkürler hocam sayenizde yaptım :D. Hocam peki afterburnereden fan ayarlarımı yapıyordum. Tekrar yüklesem bozulur mu? Ya da başka bir fan uygulaması var mı?

Çok teşekkürler hocam sayenizde yaptım :D. Hocam peki afterburnereden fan ayarlarımı yapıyordum. Tekrar yüklesem bozulur mu? Ya da başka bir fan uygulaması var mı?
Afterburner'ı kaldırman mı hızlı başlatmayı kapatman mı işe yaradı hocam? Birde Afterburner FPS değerlerini sıcaklık değerlerini falan gösteriyor kaldırmazsak olmaz mı?
Windows>Ayarlar>Güç ve Uyku Ayarları>Ek Güç Ayarları>Güç Düğmesinin Yapacaklarını Seçin alanında, "Şu anda kullanılmayan ayarları değiştir" seçeneğine tıklayıp, alt listeden "Hızlı başlatmayı aç" yanındaki tiki kaldırın. Yeniden başlattıktan sonra, Watmann üzerinden undervolt ayarlarınızı uyguladıktan sonra, bilgisayarınızı kapatıp, tekrar açın.
Hızlı başlatma ne işe yarıyor tam olarak söyleyebilir misiniz bilmiyorum da? Birde Afterburner oyundaki değerleri gösteriyor (Sıcaklık, FPS vs.) kaldırmazsam işe yaramaz mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı