"AMD Radeon Software sürümü şu anki grafik sürücünüz ile uyuşmamaktadır" hatası

JusttBugraa

Hectopat
Yer
Balıkesir/Edremit
Daha fazla  
Meslek
Antrenörlük
Öncelikle herkese hayırlı günler diliyorum, bildiğiniz üzere AMD Radeon Software yazılımı bir nevi NVIDIA Experience gibi bir uygulama ve kendi sitesinden güncellemelerini indiriyoruz ancak ben güncel sürümü kaç kere indirirsem indireyim tekrar eski sürümlerine dönüyor ve PC yeniden başlattığım zaman AMD Radeon Software'e girmek istediğimde "çalıştırmayı denediğiniz AMD Radeon Software sürümü şu anki grafik sürücünüz ile uyuşmamaktadır" gibi bir hata alıyorum.
Sitesinden güncel sürümü indirince düzeliyor ancak PC'mi yeniden başlatınca tekrar başa dönüyorum bununla ilgili bir çözüm var mı acaba?
Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden iyi çalışmalar iyi günler diliyorum herkese.

Dosya Ekleri

• radeon.png
    radeon.png
    9,3 KB · Görüntüleme: 702
Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu hortlatmak istemezdim ama aynı sorunu şu anda yaşıyorum. Ryzen 7 4800H ve 1650'li bir laptop var bende de bu amd software 1 ay zor dayanıyor hemen patlıyor böyle sürekli bu hata çıkıyor bunun çözümünü bulabildin mi ? AMD aldığıma pişman oldum cidden.

1)Kısa süreliğine Windows Update'yi devre dışı bırakın.
2)DDU ile ekran kartı sürücülerini silin.
3)AMD Resmi sitesinden en güncel WHQL sürücüyü kurun.

Maalesef bulamadım.
merhaba. bu soruyu forumda sorduğum gün çözmüştüm. basitmiş aslında.
- önce “program files/amd” yolunda herhangi bir sürümün içindeki AMDCleanupultility.exe aracı ile güvenli modda sürücüleri tamamen temizle.
-akabinde sistemi normal modda açıp windowsun kendi aracı olan “update show/hide” aracıyla problem oluşturan güncellemeyi gizle.
- sonra güncellemeyi kur.

C diskine girin, oradan AMD'nin kurulu olduğu dosyaya gelerek, sürücü dosyasına girin ve bin64 dosyasını açın, oradan amdcleanup ile driver temizlemesi yapın ardından bilgisayarı yeniden başlatarak Driver'ı kurun.

Aynı sorunu yaşıyordum C diskine girip oradan hallettim. En son da Driver'ı kurdum sorun düzeldi teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı