Biraz daha detaylı anlatın lütfen. Bilgiler vahiy olarak inmiyor maalesef...
Biraz daha detaylı anlatın lütfen. Bilgiler vahiy olarak inmiyor
Hocam şimdi benim işlemcimde iki tane gpu yazıyor amd tm graphic ve ekran kartının ki yazıyor benim cpu 0 silmem lazım çünkü görüntü gidip geliyor bazen ama biostan integrated graphic disabbled yaptığım zmaan bu sefer pc restart atınca klavye mouse ye güç gelmiyorBiraz daha detaylı anlatın lütfen. Bilgiler vahiy olarak inmiyor maalesef...
Neden ki?Hocam neden kaldırıyorsun bu sistemin sağlığı açısından iyi değil.
Hocam diğer ekran kartını daha çok yorarsın masaüstünde falan amd ekran kartı devreye giriyor diğer ekran kartı çalışmıyor ve diyelim kaldırdın mavi ekran ve siyah ekran alma olasılığı çok yüksek.Hocam şimdi benim işlemcimde iki tane gpu yazıyor amd tm graphic ve ekran kartının ki yazıyor benim cpu 0 silmem lazım çünkü görüntü gidip geliyor bazen ama biostan integrated graphic disabbled yaptığım zmaan bu sefer pc restart atınca klavye mouse ye güç gelmiyor
Neden ki?
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederimHocam diğer ekran kartını daha çok yorarsın masaüstünde falan AMD ekran kartı devreye giriyor diğer ekran kartı çalışmıyor ve diyelim kaldırdın mavi ekran ve siyah ekran alma olasılığı çok yüksek. B için teşekkürler
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim![]()
Bu işlemi yapmanızı şahsen tavsiye etmem. Gereksiz yere ekran kartını yüke sokarsınız. Ayrıca görüntünün gidip gelmesi bir sorunu işaret eder. Sıcaklıklar iyi mi? Ekran kartınızın sürücüsü güncel mi?Hocam şimdi benim işlemcimde iki tane gpu yazıyor amd tm graphic ve ekran kartının ki yazıyor benim cpu 0 silmem lazım çünkü görüntü gidip geliyor bazen ama biostan integrated graphic disabbled yaptığım zmaan bu sefer pc restart atınca klavye mouse ye güç gelmiyor
Neden ki?
GüncelBu işlemi yapmanızı şahsen tavsiye etmem. Gereksiz yere ekran kartını yüke sokarsınız. Ayrıca görüntünün gidip gelmesi bir sorunu işaret eder. Sıcaklıklar iyi mi? Ekran kartınızın sürücüsü güncel mi?
MasaüstüLaptop mu masaüstü mü kullanıyorsunuz?
Güncel.
Masaüstü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.