Ben direk sürümü yeniden yapayım ddusuz sonra BIOS'a girip iguyu kapatayım değil mi? Ve sizde nasıl gözüküyor iGPU kapattıktan sonra sizde atabilir misiniz içim rahatlasın.
Evet, üstteki sizin harici GPU. Dahili GPU'yu kapattıktan sonra Radeon GPU oradan kalkacak. Siz açana kadar veya yeni BIOS sürümünü yükleyene kadar kapalı kalacak.
Ben direk sürümü yeniden yapayım ddusuz sonra BIOS'a girip iguyu kapatayım değil mi? Ve sizde nasıl gözüküyor iGPU kapattıktan sonra sizde atabilir misiniz içim rahatlasın.
Benimki boşta 50 derece sizinki 28 derece klima falan mı var yoksa bendemi sıkıntı var yeni sistem olmasına rağmen![]()
Kartın altında 2 tane fan var. Ayrıca kasanın fanlarını Arctic ile değiştirdim.klima yok.
Eki Görüntüle 2519223
Bir de bunu söylemeden rahat olamayacağım Forza 5 Valorant Cyberpunk gibi oyunlar oynuyıorum özellikle Forza 5 de çok drop giriyor sebebini anlayamadım.
Önce bu sorunu çözünde içiniz rahatlasın. Bir tek Forza'da oluyorsa sürücü sorunu olabilir. Bende sadece GoW Ragnarok'ta çökme sorunu yaşıyorum. Yeni sürücülerden sonra olmaya başladı.
Önce bu sorunu çözünde içiniz rahatlasın. Bir tek Forza'da oluyorsa sürücü sorunu olabilir. Bende sadece GoW Ragnarok'ta çökme sorunu yaşıyorum. Yeni sürücülerden sonra olmaya başladı.
Kurup kurmamak sana kalmış. Sorunların geçmezse temiz kurulum yapman daha iyi olur.Valorant'ta falan 500 600 FPS almama rağmen drop oluyor bende de GoW Ragnarok'ta crash hatası yiyorum sebebini bende anlayamadım. Arkada GTA iniyor bitsin onu yapacağım zaten hemen
Bir de sürücüyü NVIDIA App'dan kurmasam sadece iGPU kapatsam sıkıntı olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.