Çözüldü Ekran kartı AMD Radeon Graphics oldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Xeno00

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir anda AMD Radeon(tm) Graphics oldu, ne olduğunu bilmiyorum. Görev Yöneticisi'nde fark ettim FPS düşüşleri yaşadım ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ben direk sürümü yeniden yapayım ddusuz sonra BIOS'a girip iguyu kapatayım değil mi? Ve sizde nasıl gözüküyor iGPU kapattıktan sonra sizde atabilir misiniz içim rahatlasın.

Desktop Screenshot 2025.06.24 - 00.50.23.29.png

Resimdeki gibi gözükecek sizde de. BIOS'a girip IGPU'yu kapatın.
Evet, üstteki sizin harici GPU. Dahili GPU'yu kapattıktan sonra Radeon GPU oradan kalkacak. Siz açana kadar veya yeni BIOS sürümünü yükleyene kadar kapalı kalacak.

Ben direk sürümü yeniden yapayım ddusuz sonra BIOS'a girip iguyu kapatayım değil mi? Ve sizde nasıl gözüküyor iGPU kapattıktan sonra sizde atabilir misiniz içim rahatlasın.

Bir de bunu söylemeden rahat olamayacağım Forza 5 Valorant Cyberpunk gibi oyunlar oynuyıorum özellikle Forza 5 de çok drop giriyor sebebini anlayamadım.

Önce bu sorunu çözünde içiniz rahatlasın. Bir tek Forza'da oluyorsa sürücü sorunu olabilir. Bende sadece GoW Ragnarok'ta çökme sorunu yaşıyorum. Yeni sürücülerden sonra olmaya başladı.

Önce bu sorunu çözünde içiniz rahatlasın. Bir tek Forza'da oluyorsa sürücü sorunu olabilir. Bende sadece GoW Ragnarok'ta çökme sorunu yaşıyorum. Yeni sürücülerden sonra olmaya başladı.

Valorant'ta falan 500 600 FPS almama rağmen drop oluyor bende de GoW Ragnarok'ta crash hatası yiyorum sebebini bende anlayamadım. Arkada GTA iniyor bitsin onu yapacağım zaten hemen :D

Bir de sürücüyü NVIDIA App'dan kurmasam sadece iGPU kapatsam sıkıntı olur mu?

Son düzenleme:
Valorant'ta falan 500 600 FPS almama rağmen drop oluyor bende de GoW Ragnarok'ta crash hatası yiyorum sebebini bende anlayamadım. Arkada GTA iniyor bitsin onu yapacağım zaten hemen :D

Bir de sürücüyü NVIDIA App'dan kurmasam sadece iGPU kapatsam sıkıntı olur mu?
Kurup kurmamak sana kalmış. Sorunların geçmezse temiz kurulum yapman daha iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı