Rehber AMD Radeon Vibrance(Saturation) Ayarı

Hocam ekran kartı sürücüsünü güncelleyin tek seçenek bu diye biliyorum. "ekran kartınız" driver diye yazınca çıkıyor. Güncel ise arama yerine ekran yazın çıkacaktır.

Hocam biraz araştırdım, monitör Onboard ekran kartına bağlıymış. Ben de Onboard'ı aygıt yöneticisinden iptal ettim. Bir baktım, monitörün ekran kartı şimdi de Microsoft Temel GÖrüntü Bağdaştırıcısı gibi bir şey olmuş. DDU kullanarak sürücüleri sildim yeniden yükledim. Yine aynı şey. Ben de Onboard'ı geri açtım. Sonradan fark ettim, Intel'in kendi programından yaptığım ayarlar direkt monitöre işleniyor, aynı ayarlar harici ekran kartını kullandığımda da değişmiyor. O şekilde hallettim, ama şöyle diyeyim, AMD ölümdür. Bundan sonra asla AMD almam. Ayarları vs. çok sinir bozucu. Zaten sorunu da düzeltemedim yani. Intel'in de doygunluk ayarı düşük olduğu için fazla yükselmiyor, istediğim pek olmadı. Ama yine de teşekkür ederim cevaplarınız için. :)
 
Şu an CS2 için bence tamamen gereksiz bir ayar bunun yerine gerçekten çok kötü renklerin olduğunu düşünüyorsanız daha kaliteli ve IPS bir monitöre geçmeyi deneyin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı