AMD Radeon yazılımından alınan kayıt açılmıyor

MrhBenhalil

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, oyunlarda AMD ile kayıt almak istiyorum kaydı başlatıyorum oyuna giriyorum ve bittikten sonra kapatıyorum, kayıt gelmiş oluyor ama açılmıyor disk bozuk hatası veriyor. Sadece oyun için değil masaüstünde de almayı denedim yine olmadı sürekli olarak dosya türü desteklemiyor veya hatalı diyor bunu nasıl düzelteceğim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• resim_2023-03-05_200137434.png
    resim_2023-03-05_200137434.png
    8,5 KB · Görüntüleme: 44
Eskiden aynı ekran kartını kullanıyordum aynı sorunu yaşıyordum, meğer ki sorun ekran kartının ReLive özelliğini desteklememesiymiş. Bu bağlantıda yazdığı gibi ReLive özelliği için AMD VCE gerekiyormuş, bu özellikle R7 240'ta yokmuş.

Eskiden aynı ekran kartını kullanıyordum aynı sorunu yaşıyordum, meğer ki sorun ekran kartının ReLive özelliğini desteklememesiymiş. Bu bağlantıda yazdığı gibi ReLive özelliği için AMD VCE gerekiyormuş, bu özellikle R7 240'ta yokmuş.
ReLive özelliğini aslında uyumsuz donanımlara kapatıyorlar. 6400 ve 6500 XT'de yok mesela.

R7 240'da sınırlı bir VCE desteği var fakat OBS ile kayıt alabilir sanırım. Yada işlemci ile alacak.

ReLive özelliğini aslında uyumsuz donanımlara kapatıyorlar. 6400 ve 6500 XT'de yok mesela.

R7 240'da sınırlı bir VCE desteği var fakat OBS ile kayıt alabilir sanırım. Yada işlemci ile alacak.
Evet OBS ile kayıt alınabilir fakat ekran kartı üzerinden kayıt alınmayacağı için güçlü bir donanım yok ise (ki yok görünüyor) otomatik olarak oyunlarda FPS düşüşüne sebebiyet verecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı