Eswaii
Hectopat
Daha fazla
Bugüne kadar bir sorun yoktu. En son 4 Ağustos'da kayıt aldığımda sorunsuz şekilde kaydetmişti. Bugün yeni bs v2X aldım, oyundayken ReLive ile bir sahne kaydettim. Oyundan çıktıktan sonra Radeon uygulamasında video açılmadı. Klasörden açmayı denediğimde kodlama ayarları desteklenmediği için düzgün çalışamıyor gibi bir uyarı verdi. Klasör üzerinden girdiğimde videonun kendisi açılıyor ama hiçbir türlü benim sesim ve oyunun sesini kaydetmiyor. Avc kullanıyordum sürekli hiç değiştirmemiştim, HEVC'ye değiştirdim hala aynı sorun devam ediyor.
Radeon üzerinden izlemeye çalıştığımda bu şekilde siyah ekran saniyelik yok olup geri geliyor ve video hiçbir türlü açılmıyor. Bilgisayarın normal video oynatıcılarını denediğimde ise yukarıda bahsettiğim bu uyarı çıkıyor ve ses olmuyor.
Radeon üzerinden izlemeye çalıştığımda bu şekilde siyah ekran saniyelik yok olup geri geliyor ve video hiçbir türlü açılmıyor. Bilgisayarın normal video oynatıcılarını denediğimde ise yukarıda bahsettiğim bu uyarı çıkıyor ve ses olmuyor.