AMD Readon HD 6610M Ekran Kartı Güncellemesi Sorunu

dopeboy

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi bir sorunla karşı karşıyayım. AMD'nin manuel driver yükleme sitesinden de driver gözükmüyor auto yükleme programıyla da driver bulamıyorum. Son sürümünü indirmek istiyorum fakat hiçbir şekilde bulamıyorum. Nasıl yapmam gerekiyor yardımcı olabilecek var mı? Senin bir bilgin var mı abi? @Recep Baltaş

Son düzenleme:
Sizde 6630M'in driverlarini yukleyin. Bende 4830 var fakat 4850 driverlari yuklu.

Ben sürekli Nvidia kullandığımdan dolayı nereden nasıl yükleyeceğim onu da bilmiyorum. Direkt kendi sitesinden 6630M olarak manuel mi yüklemeliyim yoksa Nvidia'da olan sistem gibi Geforve Exp. tarzı bir uygulamadan mı? Ve üst driverı'ı kurarsam herhangi bir sorun olmayacağına emin miyiz?

Altta gözüktüğü gibi 2 adet program çıkıyor. Hangisi ne işe yarıyor acaba?

1576437881379.png

Ben sürekli Nvidia kullandığımdan dolayı nereden nasıl yükleyeceğim onu da bilmiyorum. Direkt kendi sitesinden 6630M olarak manuel mi yüklemeliyim yoksa Nvidia'da olan sistem gibi Geforve Exp. tarzı bir uygulamadan mı? Ve üst driverı'ı kurarsam herhangi bir sorun olmayacağına emin miyiz?
Sorun cikartmaz. Sitesinden manuel olarak yukleyeceksiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı