AMD Rewards aktivasyon kodu

halilng350

Kilopat
Daha fazla  
RX580 alana seçtiğiniz 2 oyun dedavaydı AMD Rewards'dan Division 2 ve Resident Evil 2 aldım.
Division 2'yi sorunsuz bir şekilde aldım ancak Resident Evil 2 için şöyle bir mesaj geldi:
Resident Evil™ 2 rezervasyonu için tebrikler! Hesabınızı güncelleyip, içerik anahtarı kullanılabilir olur olmaz sizi bilgilendireceğiz.
Ne yapacağımı bilmiyorum.

Aynı sorun bende var şimdi godfall kodunu vermiyor. Godfall™ rezervasyonu için tebrikler! Hesabınızı güncelleyip, içerik anahtarı kullanılabilir olur olmaz sizi bilgilendireceğiz.

Kod ellerine gelince sana verecekler merak etme aynısı bana da oldu Max 1 hafta sürer endişelenme.

Aynı sorun bende var şimdi godfall kodunu vermiyor. Godfall™ rezervasyonu için tebrikler! Hesabınızı güncelleyip, içerik anahtarı kullanılabilir olur olmaz sizi bilgilendireceğiz.

Ben de aynı şekilde kodu girdikten sonra epey bekledim oyun piyasaya çıktıktan bir süre sonra elime ulaştı. Bir gün gireceksin siteye ve o mesajın olduğu yerde pırıl pırıl bir anahtar görüceksin :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı