AMD Rewards kampanya içeriği satılabilir mi?

unc1313

Decapat
Geçen hafta bilgisayarımı aldım ve Asus Strix Rx 570 ekran kartının yanında hediye olarak The Division 2 ve Resident Evil 2 oyunları geldi ancak şu an bir harddisk ve kulaklığa ihtiyacım olduğundan dolayı ve bu oyunları oynamayacağım için satmak istiyorum. Bu iki oyunu satabilir miyim ve nasıl satarım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana gönderilen oyun anahtarını belirlediğin bir fiyatla satacaksın.
İşte sorunda orada. Oyun anahtarı vermiyorlar, amdrewards hesabımdan girince oyunları aktifleştirebiliyorum. Bir de tam olarak nerelere ilan verebilirim bir bilginiz var mı? Resident Evil 2 için 150 The Division 2 için 100 TL düşünüyorum uygun mudur sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci/ekran kartı olması gerektiğini bilmiyorum. Division 2 alacağım ama, satış mümkünse talibim.
Hocam, babamla konuştum. 100-200 TL için benim başımı ağrıtma dedi. Satacak arkadaşa da söyleyeyim AMD'nin sözleşmesine göre yasak bir şey ve dediğim üzere kendi bilgisayarında kodu aktive edip satın alacak arkadaşın Steam vs. eklemesi lazım Güven konusu çok önemli.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı