AMD Rewards kampanya içeriği satılabilir mi?

unc1313

Decapat
Geçen hafta bilgisayarımı aldım ve Asus Strix Rx 570 ekran kartının yanında hediye olarak The Division 2 ve Resident Evil 2 oyunları geldi ancak şu an bir harddisk ve kulaklığa ihtiyacım olduğundan dolayı ve bu oyunları oynamayacağım için satmak istiyorum. Bu iki oyunu satabilir miyim ve nasıl satarım?

Son düzenleyen: Moderatör:
İki oyunu birden alacaksa direkt hesabı verebilirim oradan aktif eder. Yada birini ben alırım diğeri için arkadaşa veririm, harddisk almam lazım paraya ihtiyacım var. Almak isteyen arkadaşlar bana mesaj atabilir, forumda yeniyim mesaj atmayı bilmiyorum.

Arkadaslar merhaba . Ben de resident evil 2 ve Tom Clancy's The Division 2 var . Bunlari satmaya kalksam ne kadara gider sizce . Ben pubg istiyorum da nette de baktim oyunlar baya pahali . Sizce ne yapayim . Tom clancy's oynarim da digeri pek ilgimi cekmedi .

resident evil 2 yi daha steam hesabı ile ilişkilendirmedim. isteyen olursa hesabına da ilişkilendire bilirim ?
bir de bunların fiyatını nereden öğrenebilirim .

TL üzerinden fiyatına satamazsın. Malum bizimkiler değerini çok düşürüyor. Dolar üzerinden satarsan belki istediğin fiyatı alabilirsin.

Division 2 satan var mı? Satan varsa alacağım.
ne kadar istiyorsun oyunlar için, ayrı ayrı yada tek tek. Satmadıysan ilgileniyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…