AMD Rewards'tan Nasıl Oyun Etkinleştirilir?

Seweras

Decapat
Katılım
15 Mart 2019
Mesajlar
24
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Vatan Bilgisayar'dan AMD RX 580 ekran kartı satın aldım. Vatan Bilgisayar bana kodları gönderecek ama daha sonra AMD Rewards'tan aktive etmemiz gerekiyormuş ve ekran kartının bilgisayara takılı olması lazımmış. Ben ekran kartını başka bir bilgisayara takıp orada aktifleştirsem kodları oyun mağazalarında da aktifleştirsem daha sonra bir sıkıntı çıkmaz değil mi?
 
Şu adrese uğrayın ve sık sorulan soruları okuyun, aradığınız cevap mevcut. Yapamadığınız bir şey olursa belirtin.


Sık sorulan sorular: SSS - AMD Rewards

Özet: Öncelikle sitede istedikleri bilgileri göndereceksiniz. Doğrulama aşaması ise aşağıdaki gibi işliyor:

8. Ürün doğrulamamı nasıl tamamlarım?
Bu doğrulama adımı kupon kodunuzu www.amdrewards.com adresinde gönderdikten sonra gerçekleşir.

Web tarayıcınızdan www.amdrewards.com sitesine giriş yaptıktan sonra, kalifiye AMD ürünüyle donatılmış sistemdeki AMD Ürün Doğrulama Aracı kurulum dosyasını indirin ve çalıştırın. Dosya adını DEĞİŞTİRMEYİN. (Microsoft Internet Explorer veya Edge kullanıyorsanız, lütfen dosyayı tamamen indirdiğinizden emin olun. Tarayıcınızdan “Kurulumu Çalıştır” seçeneğini kullanmayın.)

Kurulum başarıyla tamamlandıktan sonra, AMD ürününüzü doğrulamak için AMD Ürün Doğrulama Aracını başlatın.

Başarılı bir doğrulama yapıldıktan sonra, oyununuzu etkinleştirmek ve indirmek için kalan adımlar, AMD Rewards sitesine giriş yapan web tarayıcısında sağlanacaktır. Tüm şartlar ve koşullar için, lütfen ziyaret edin: amdrewards.com/terms.
 
Şu adrese uğrayın ve sık sorulan soruları okuyun, aradığınız cevap mevcut. Yapamadığınız bir şey olursa belirtin.


Sık sorulan sorular: SSS - AMD Rewards

Özet: Öncelikle sitede istedikleri bilgileri göndereceksiniz. Doğrulama aşaması ise aşağıdaki gibi işliyor:
Teşekkür ederim.Dediğiniz yerlere bakmıştım zaten ancak onay gerektiriyor. Şu an elimde hali hazırda ekran kartını takıp deneyebileceğim bir sistem yok. Asıl sormak istediğim oyunları aktifleştirdikten sonra key olarak mı veriyor. Öyle ise bir bilgisayarda aktivasyonu yapıp daha sonra uplay vb. gibi hesaplara tanımlayabilirim direkt olarak. Şimdiden teşekkürler.
 
Yapman gereken adımları yazıyorum. Sorun olursa sorabilirsin.
  1. Kampanya kodunuzu satıcı firmadan isteyin. Her firma kampanyaya dahil değildir, satın almadan önce sormanız iyi olur.
  2. AMD Rewards hesabı açın. Onaylanması 1-2 gün sürebilir veya telefonunuza SMS gelmediği için hesabı aktif edemeyebilirsiniz. Bunun için destekle doğru kategoride iletişime geçin. Destek - AMD Rewards
  3. Hesabınızı aktif edip kodunuzu satıcıdan aldıktan sonra "ÖDÜLÜ AL" bölümüne size verilen kodu yazın ve onaylayın.
  4. Kod onaylanırsa "ÖDÜLLERİM" bölümünden seçip yapabileceğiniz oyunlar gösterilecektir. Eğer kodunuz onaylanmazsa yine destekle iletişime geçmeniz gerek. Bazen böyle sorunlar oluşabiliyor.
  5. Oyunları kredi mantığı ile alıyoruz. 1 kredi 1 oyun demek. Aldığınız bileşene göre (RX 570, R5 2600) farklı kredi miktarı kazanabilirsiniz. Detaylarına bakmanız lazım. Ben X oyunu istiyorum dediğiniz zaman 1 kredinizi harcarsınız ve oyununuz hazır hale geldiği zaman size teslim edilir. Oyununuz anında teslim edilmez. Oyunun çıkış zamanına ve AMD'nin iş planına göre değişiklik gösterebilir.
  6. Oyununuz hazır olduğu zaman hangi platformdan verilecek ise (Steam, Uplay gibi) kendinize ait bir hesapla oturum açmanızı ister. Ekstra kod verip platform içinden etkinleştirme işlemi yapmazsınız yani.
Yani satın almış olduğunuz ekran kartını veya işlemciyi kullanarak satıcının verdiği AMD Rewards kodunu hesabınızda aktif edin. Sonrasında almak istediğiniz oyunları onaylayın ve kendi oyun platformu hesabınızla oturum açarak oyununuzu alın. Eğer oyunu kendinize almak istemiyorsanız vermek istediğiniz kişinin oyun platformuyla giriş yaparsanız oyun o hesaba bağlanır.

Detaylar için: SSS - AMD Rewards
 
merhaba bedava oyunları aldım. şu an 3 kredim var.
seçebileceğim oyunlar ise:
tom clancy's the division - 1 kredi
world war z - 1 kredi
world war z weapon skin - 1 kredi

ben bu oyunları satmak istiyorum. sepete ekleyip kredileri kullandıktan sonra mı satabilirim?
 
kodu kullandım, ödül oyunlarım tanımlandı.
bu oyunları etkinleştirmek için son gün mü gerçekten?
bu aktivasyon kodlarını aldım sonuçta
rewards.png
 
Ben de rx 590 aldım süresi bitmeden önce. Satıcım bana bugün gönderdi kodu. Sitede ödülü al kısmında kodumu yazdım bana bir uygulama indirtti ''AMD Product Vertification Tool'' diye onda açtım hesabımı key i giriyorum '' bağlantı hatası'' diyip kapatıyor uygulamayı ne yapmam lazım???????
 

Geri
Yukarı