AMD RSR Destekli Adrenalin Edition 2022 Sürücüsü Çıktı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
AMD-Software-Adrenalin-Surucu-Driver.jpg

AMD bugün AMD Software Adrenalin sürücülerinin en son sürümünü yayınladı. Sürüm 22.3.1 ile birlikte sürücülerdeki “Radeon” kelimesi artık kullanılmayacak. AMD Adrenalin Edition 2022, aylardır beklenen Radeon Super Resolution (RSR) teknolojisi ve masaüstü uygulamaları için Radeon Image Sharpening (RIS) özelliklerini beraberinde getiriyor. Bu güncelleme ayrıca kullanıcıların oyun bilgisayarlarını kişisel bir bulut tabanlı bilgisayara dönüştürmelerine ve neredeyse […]

Devamı: AMD RSR Destekli Adrenalin Edition 2022 Sürücüsü Çıktı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Hemen indirip RSR gibi yeni özellikleri test edeyim bari :p
Hocam bir konu açarsanız seviniriz 👍
Biraz araştırdım hocamda FSR ile pek bir fark yokmuş 😕

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Biraz araştırdım hocamda FSR ile pek bir fark yokmuş 😕

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir farkı olduğunu iddia etmediler ki. RSR zaten sürücüye include edilmiş hali.

Farklı bir teknoloji adı altında sunmaya ne gerek vardı hocam o zaman. RDNA2 kartların artısı nerede hocam o zaman? FSR 2.0/3.0/10.0 diye devam etselermiş.

Sakin ol, FSR 2.0'da yolda zaten geliyor. FSR oyun yapımcılarının oyuna dahil ettiği daha komplike bir teknoloji. RSR sürücü üzerinden oyuna destek gelmesini beklemeden herkesin kullanabileceği bir şey. Farklı isim konmasının amacı da ayırt edici olması açısındandır orasını bilemiyorum, CEO'ya sormak lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı