RSR'yi DLSS rakibi beklerken NIS'e benzer bir şey çıktı sanırım.
Son düzenleme:
DLSS rakibi olamaz, DLSS tensör çekirdeklerini kullanıyor. DLSS için bir donanım gereksinimi var. Bu RSR sadece FSR ile aynı algoritmayı kullanan Adrenalin Edition versiyonu. Bununla birlikte artık oyuna FSR desteği gelmesini beklemeden direkt yazılım üzerinden Upscale yapılabilecek.RSR'yi DLSS rakibi beklerken NIS'e benzer bir şey çıktı sanırım.
İşte RSR sadece RDNA2 serisine gelince bizde sandık ki DLSS 2.0 olmasa da en azından DLSS 1.0 gelir.DLSS rakibi olamaz, DLSS tensör çekirdeklerini kullanıyor. DLSS için bir donanım gereksinimi var. Bu RSR sadece FSR ile aynı algoritmayı kullanan Adrenalin Edition versiyonu. Bununla birlikte artık oyuna FSR desteği gelmesini beklemeden direkt yazılım üzerinden Upscale yapılabilecek.
Ayrıca NIS, NVIDIA'da FSR'a benzer bir teknoloji.
İşte RSR sadece RDNA2 serisine gelince bizde sandık ki DLSS 2.0 olmasa da en azından DLSS 1.0 gelir.![]()
Öyle bir şeye denk gelmedim ama gözle görülür bir "shimmering" oluşturuyor.Input-Lag gibi şeyler yapıyor mu, bilgisi olan var mı ?
Ne olduğunu biliyorum dostum merak etmeDLSS'in ne olduğunu ve nasıl çalıştığını bir araştırman lazım.
Ben farklı bir şey söylemedim. Beklentinin bu yönde olduğunu belirttim.DLSS rakibi olamaz, DLSS tensör çekirdeklerini kullanıyor. DLSS için bir donanım gereksinimi var. Bu RSR sadece FSR ile aynı algoritmayı kullanan Adrenalin Edition versiyonu. Bununla birlikte artık oyuna FSR desteği gelmesini beklemeden direkt yazılım üzerinden Upscale yapılabilecek.
Ayrıca NIS, NVIDIA'da FSR'a benzer bir teknoloji.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.