AMD RSR Destekli Adrenalin Edition 2022 Sürücüsü Çıktı

RDR2'de deneyim dedim ama uyumlu değil sanırım. Exclusive Full Screen Mode gelmiyor. Radeon arayüzden de baktım, aktive işareti olmadı.

RSR'yi DLSS rakibi beklerken NIS'e benzer bir şey çıktı sanırım.
DLSS rakibi olamaz, DLSS tensör çekirdeklerini kullanıyor. DLSS için bir donanım gereksinimi var. Bu RSR sadece FSR ile aynı algoritmayı kullanan Adrenalin Edition versiyonu. Bununla birlikte artık oyuna FSR desteği gelmesini beklemeden direkt yazılım üzerinden Upscale yapılabilecek.

Ayrıca NIS, NVIDIA'da FSR'a benzer bir teknoloji.

DLSS rakibi olamaz, DLSS tensör çekirdeklerini kullanıyor. DLSS için bir donanım gereksinimi var. Bu RSR sadece FSR ile aynı algoritmayı kullanan Adrenalin Edition versiyonu. Bununla birlikte artık oyuna FSR desteği gelmesini beklemeden direkt yazılım üzerinden Upscale yapılabilecek.

İşte RSR sadece RDNA2 serisine gelince bizde sandık ki DLSS 2.0 olmasa da en azından DLSS 1.0 gelir. 😉

Ben farklı bir şey söylemedim. Beklentinin bu yönde olduğunu belirttim.

AC: Odyssey 1600x900 -> 1920x1080p ölçeklenmiş hali. Görüntü kalitesi beklediğimden de iyi çıktı. Oyun içi ayarlar yüksekte. 5-10 FPS arası bir artış oldu.

Oyun içinde ekran görüntüsünden daha net görünüyor, sebebi sanırım ekran görüntüsünü upscale olmayan 1600xx900'den alıyor Steam.

1647536484062.png

Eki Görüntüle 1334819

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı