AMD RX 3000 Serisi Ekran Kartları Sızdırıldı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
AMD RX 3000 Serisi Ekran Kartları Sızdırıldı
AMD, orta ve üst seviyede yeni ekran kartları çıkarmaya hazırlanıyor. Nvidia’nın RTX 2000 serisi ekran kartların piyasaya çıkmasından sonra gözler AMD’ye çevrilmişti. AMD ise halen 7 nanometrelik kartlar üzerinde çalıştıklarını belirterek, biraz daha beklememiz gerektiğini açıklamıştı. Bir kaynak, AMD’nin gelecek nesil 7 nanometrelik ekran kartlarını sızdırdı. Kaynağın iddiasına göre AMD, Nvidia ile benzer bir isimlendirmeye […]

Devamı: AMD RX 3000 Serisi Ekran Kartları Sızdırıldı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Eğer o fiyatlara piyasaya çıkarsa ve bu performans verileri doğruysa nvidia nal toplar gibi

Ryzen 3 3300 ve RX 3060 sistem toplama konularını okur gibi oluyorum.
Çıkış tarihi hakkında bir bilgi var mı?
Bir kaynakta CES 2019 denilmiş. CES 2019 6-11 Ocak tarihlerinde olacak, ancak bu tanıtım olup bir kaç ay sonra piyasa sürülebilir. CES 2019 dan sonra kesinleşecektir.

Ryzen 3 3300 ve RX 3060 sistem toplama konularını okur gibi oluyorum.

Bir kaynakta CES 2019 denilmiş. CES 2019 6-11 Ocak tarihlerinde olacak, ancak bu tanıtım olup bir kaç ay sonra piyasa sürülebilir. CES 2019 dan sonra kesinleşecektir.
Subat gibi o zaman. Vay be masaustu sistem mi toplasam ne yapsam. :D
@Ali Güngör Sizce ne zaman cikar?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı