Umuttam23
Hectopat
Daha fazla
Merhabalar 1 ay önce Sapphire HD6950 ekran kartımdan sorunlar yaşadım. Bilgisayar açılırken 1 uzun 5 kısa bip sesi vermeye başladı. Araştırdım ekran kartı hatası olduğunu gördüm. Ekran kartını çıkartıp baktığımda üstüne bir şey dökülmüş gibi değişik bir renk vardı. Üstünde ekran kartını vatan bilgisayardaki çalışanlara gösterdim ölmüş falan dediler. Sonra yeni bir ekran kartı aldım. RX460 2GB DDR5 128 bit. İlk hafta güzel hiç bir sıkıntı yok. Güzelce oyunumu oynadım fakat sonrasında oyunda 2-5 saniye arası siyah ekran atıp tekrar gelmeye başladı. Donuyordu ekranım. 2 3 tekrarlıyordu sonrasında bembeyaz ekran geliyor karşıma bilgisayar kendini yeniden başlatıyor. Ardından tekrar 1 uzun 5 kısa bip sesi geliyor. Ekran kartını falan çıkartıyorum bakıyorum yanık vs herhangi bir şey yok takıyorum. Açılıyor. Bunu sadece oyun oynarken yapıyor sorun nedir arkadaşlar?
Birde derece yerine baktığımda ekran kartının oyun oynarken 30 dereceye geliyor ve ayarlarda minimum 22 derece max30 derece yazıyor. Bundan kaynaklı olabilir mi?
Resimde şöyle göstereyim clock'ları falan ;
Yardım yokmu arkadaşlar :/
Birde derece yerine baktığımda ekran kartının oyun oynarken 30 dereceye geliyor ve ayarlarda minimum 22 derece max30 derece yazıyor. Bundan kaynaklı olabilir mi?
Resimde şöyle göstereyim clock'ları falan ;
Yardım yokmu arkadaşlar :/