AMD RX 470 Sistem Toplama

• Konuyu başlatan meren
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.023

meren

Hectopat
Daha fazla  
Yeni üyeyim, bir çok technopat videosunu izledikten sonra keendi bütçeme göre bir sistem topladım. Sizce herhangi bir problem yaşar mıyım?

Ürünleri vatan bilgisayardan almayı planlıyorum. Sizce pahalı mı olmuş yoksa tam kararında mı? Görseli ekledim ancak emin olmadığım için aşağıda bir de yazarak belirteceğim.

Tutar: 3540 TL.

Unuttuğum bir parça var mıdır? Saçmalamışta olabilirim. Beni aydınlatırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Screen Shot 2017-03-18 at 00.25.37.png

Sistemin gayet uyumlu. Eğer istersen anakartı MSİ B250m Bazooka alabilirsin. Bana göre daha hoş ve askeri sınıf malzeme kullanıyorlar.

Sistemin gayet uyumlu. Eğer istersen anakartı MSİ B250m Bazooka alabilirsin. Bana göre daha hoş ve askeri sınıf malzeme kullanıyorlar.

Eyvallah, çok teşekkürler. Peki işletim sistemi konusunu ne yapmamı önerirsin? Vatan Bilgisayarda windows 10 64 bit home 500 TL fiyatı var. Benim yıllardır gittiğim bir bilgisayarcı var. 50 Liraya bilgisayarlarıma format atıyordu ve windows 10 falan yüklüyordu diğer tüm programlarıda yüklüyordu. Bunun gibi bir şey mi yapsam acaba ?

Ben internetten 30 lira ya aldım. Orjinal sadece tek bilgisayara kuruyorsun

Windows 10 Pro CDKEY - Win 10 Pro Anahtar Kodu - Hemen Teslim Şimdi biraz artmış dolar yüzünden ama fiyatı 50 lira. Sonra bilgisayarcıya söylersin windows 10 pro diye satın aldığın keyin anahtarını verirsin bilgisayarcıda yükler. Ama bilgisayarcı güvenilir ve anlayan kişi olsun bide söyle uefılı kursun işletim sistemi daha çabuk açılır.

3500 TL ye RX480 li ve İ5 6402p li sistem kurulur.

Ben internetten 30 lira ya aldım. Orjinal sadece tek bilgisayara kuruyorsun

Windows 10 Pro CDKEY - Win 10 Pro Anahtar Kodu - Hemen Teslim Şimdi biraz artmış dolar yüzünden ama fiyatı 50 lira. Sonra bilgisayarcıya söylersin windows 10 pro diye satın aldığın keyin anahtarını verirsin bilgisayarcıda yükler. Ama bilgisayarcı güvenilir ve anlayan kişi olsun bide söyle uefılı kursun işletim sistemi daha çabuk açılır.

Dostum link açılmadı ancak benzer isimlerle 40-50-60 TL civarında çeşitli sitelerde ( gittigidiyor, n11 vb. ) mevcutlar. Buralardan alırsam daha iyi olur diyorsun?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı