AMD RX 480 İçin Viewsonic VX2363SMHL-W vs VX2457-MHD

SharkVanDoom

Kilopat
AMD Radeon RX 480 Ekran Kartı için aşağıdaki hangi monitörü tercih etmeliyim ve neden? Her iki monitör de hoşuma gitmiş durumda aslında beyaz olanı sırf rengi yüzünden tercih etmiştim ama diğer monitörde AMD Kartlar için özel bir teknoloji olduğu yazıyor. Seçimi siz değerli arkadaşlara bırakıyorum.
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

AMD ekran kartınız olacaksa, VX57-MHD serisi daha faydalı olabilir. VX57-MHD serisinde AMD Free Sync özelliği var ve 1ms tepki süresi ve 75Hz yenilenme oranı var. Ayrıca gecikme süresi yani fare ve monitör arasındaki tepki süresi çok daha iyi.

İsterseniz TechnoPat VX2457-MHD incelemesine bir göz atın kafanıza takılan noktalar olursa biz yine yardımcı oluruz.

İnceleme ->> Viewsonic VX2457 mhd Oyuncu Monitörü İncelemesi - Technopat

Evet kararımı şuan için VX57-MHD serisinde kıldım fakat aklımı 144Hz monitörler çelmeye başladı :D Bilgilendirme için teşekkür ederim. Sizce RX 480 1920x1080 çözünürlüğe sahip 144Hz bir monitör ile uyumlu çalışabilir mi ?

Evet kararımı şuan için VX57-MHD serisinde kıldım fakat aklımı 144Hz monitörler çelmeye başladı :D Bilgilendirme için teşekkür ederim. Sizce RX 480 1920x1080 çözünürlüğe sahip 144Hz bir monitör ile uyumlu çalışabilir mi ?

Bu konuda daha uzman birisinin tavsiyesini alsak sanıyorum daha mantıklı olacaktır. @Recep Baltaş bize yardımcı olabilir misin?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı