AMD RX 480 vs GTX 970

Takotako

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim ekran kartım AMD RX 480 8 GB . En fazla 2 ay oldu alalı vatandan almıştım. Benim arkadaşımın ekran kartı Nvidia GTX 980 4 GB modelidir ama garantisi yoktur. Benim ekran kartının 23 ay garantisi var. Ama ben AMD'ye ısınamadım. Bilmiyorum içim sinmedi. Arkadaşımla konuştum yakın bir arkadaşım. Eğer istersen beraber kafa kafaya takas edebiliriz dedi. Onun ekran kartı da baya temiz. Sizce ne yapmalıyım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar benim ekran kartım AMD RX 480 8 GB . En fazla 2 ay oldu alalı vatandan almıştım. Benim arkadaşımın ekran kartı Nvidia GTX 980 4 GB modelidir ama garantisi yoktur. Benim ekran kartının 23 ay garantisi var. Ama ben AMD'ye ısınamadım. Bilmiyorum içim sinmedi. Arkadaşımla konuştum yakın bir arkadaşım. Eğer istersen beraber kafa kafaya takas edebiliriz dedi. Onun ekran kartı da baya temiz. Sizce ne yapmalıyım ?
Rx480 yeni bir kart DX12'de Gtx980'i geçiyor yani daha iyi bir kart Gtx1060 gibi yeni bir kart olsa düşünebilirdiniz fakat bence Rx480 verip Gtx980 almak şu saatten sonra çok mantıksız karta ısınamamanızın sebebi nedir yardımcı olurlar bu konuda size Sosyal'de.

Alacağınız kart DX 11'de performanslı vereceğiniz kart DX 12'de. Kaldı ki sizin kartın garantisi, 4GB daha fazla VRAM'ı, Vulkan API, FreeSync gibi artıları var bunların dışında GTX 980'e göre daha güncel. Eğer takas yaparsanız hiçbir şey kazanmazsınız aksine kaybedersiniz. Sırf adı NVIDIA diye gidip GTX 980'le takas etmeyin!

Arkadaşlar çözdüm güç kaynağı baya eski olduğu için yaptı. Güç kaynağını 500W 80 plus aldım canavara dönüştü. Teşekkürler :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı