AMD RX 540, Spintires düşük performans sorunu

ahmet06060606

Hectopat
Daha fazla  
AMD 9620P CPU ile 8 GB DDR4 RAM var. ACER A515 41G T123 modeline sahibim. 1080p'de bu değerleri alıyorum. Ayrıca işlemci yük altında 2.80 GHz'i geçmiyor, normalde 60 FPS üstü almam lazım diye düşünüyorum bu oyunda. ULTRA ayarlarda RX 540 acaba beklediğim kadar iyi değil mi? Sorun nereden kaynaklanıyor olabilir? Yazılımsal mı, donanımsal mı?

1111.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci ve ekran kartınız oyunlar için yüksek FPS sağlayabilecek bir kombinasyonda değil maalesef.

İşlemci ve ekran kartınız oyunlar için yüksek FPS sağlayabilecek bir kombinasyonda değil maalesef.
İşlemci çöp onu biliyorum ama Ekran kartı da mı iş görmez. Yani GT 940 MX kadar da mı yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Asım Demir hocam ayrıca NOTEBOOKCHECK' de Ekran Kartı Ram hızı 1500/6000 MHZ olarak gözüküyor sistem de 1250 MHZ olarak gözüküyor sebebi ne olabilir. Bir sorum daha var işlemci yük altında 2.80 GHZ' i geçmiyor ama normal kullanımda kafasına göre takılıyor. Cevaplarsanız sevinirim.
Adsız.jpg
Adsız1.jpg

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı